marija kulić
Svet

9 Aprila, 2022 22:00

Marija Kulić ima dokaz: Dalila i Dejan će zajedno trošiti pare od njegove pobede

Marija Kulić ima dokaz, zna tačno šta se dešava u rijalitiju!

Marija Kulić pomno prati dešavanja u Zadruzi i pouzdano zna da Dejan i Dalila igraju svoju zajedničku igru koja je odavno dogovorena:

Dalila je opasna glumica! Čak je i igrala stvarno negde. I u Parovima je bila gluma, kao volela je i dalje Mladena Vuletića, a iz inata njemu se udala za Dejana. Ovo je dogovorena priča pre rijalitija sa Dejanom. Hteli su da imaj najjaču priču, i uradili su to. Dalila je bolesna ako se priča ne vrti oko nje. Hoće da bude glavna, da bude vođa. Samo se nisu bili dogovorili da Dalila ima se*s – tvrdi Marija i za SVET objašnjava kako su izabrali Cara:

Pročitajte: Marija Kulić okrenula leđa Miljani: Evo šta kaže za Bebicu i Zolu

marija kulić

Rajko Ristić

Cara su uhvatili jer im je delovao kao najlabilniji muškarac, ne bira sa kojom će da ima odnos, pa i seks. Dobar za rijaliti, tipovan je sa njihove strane, i uspeli su. Samo što Dalila nije očekivala da će Car tako da je vređa i ponižava. I baš mi je drago što se to dešava. Prodali su brak, sebe, ponos, ona i svoju ženstvenost, a sve zbog para. Oni su spremni na sve. Nije Dalila zaljubljena u Cara, to je samo gluma. Ona najbolje pliva u histeriji, vežbala je onoliko sezona. Dejana za seks sa Carem boli uvo, biće žrtva, uzeće 50.000 evra. Kad će oni da zarade tolike pare? Napolju ne mogu ni da zamisle tolike pare. – onjašnjva svoju teoriju Marija i nastavlja:

Marija Kulić otrkiva sve o bivšem zetu!

Otvorili tamo negde salon, pa nije išlo, pa prešli u Sarajevo, pa ni tamo nisu se snašli. Od čega oni u spoljnom svetu mogu lepo da žive? Prodali sve zarad rijalitija. Kad prođe rijaliti i stane medijska pompa, pomiriće se, trošiće zajedno njegove pare od prvog mesta. Iako mislim, i stojim iza toga da Dalila ne voli Dejana, da ga nikad ga nije volela, samo ga je sažaljevala zbog porodice. Bila mu je sve – majka, sestra, žena, komšinica. Ona je kudikamo sposbnija od njega, vukla ga je u svemu. Možda će da kupe stan, ali ona neće da živi sa njim, voli drugi tip muškarca. Nju Dejan ne privlači, niti bi ikad bila više sa njim, samo to dok se podele pare i cela ta korist se ne izvuče. – zaključila je Marija Kulić.

FOTO: RAJKO RISTIĆ