Scandal

14 Decembra, 2020 13:00

Marija Kulić IZGUBILA ŽIVCE zbog Miljane i Zole: Ogorčena sam, SVAŠTA ću joj reći!

Marija Kulić najavila je da će po povratku u „Zadrugu” ćerki opasno očitati bukvicu. Kako sama ističe, ona jedva podnosi ćerkino ponašanje i na je rubu živaca zbog svega što se dešavalo između Miljane i Zole.

Izgubila strpljenje! 

Naime, Marija se u veoma emotivnom stanju prisetila svega, pa i razgovora za Zolinom majkom, Bosom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_)

Katastrofa. Ja sam na sudu u Rumi toliko vikala da su se ljudi okretali, da vide šta se dešava. Kad budem otišla u rijaliti, sve ću im reći. Ogorčena sam, a posebno na Miljanu. Svašta ću joj reći. Od svega što je pričala. Imam milion pitanja za nju. Naravno da sam ljuta. Svi su ljuti i to nije prvi put. Jedva čekam da odem i da im kažem sve što treba i jedno i drugom. Nije me zvala Zolina majka. Što bi me ona zvala? S kim ona da razgovara? Znaš šta? Dosadili su mi više! Smučili su mi se više! Koja majka će da bude za tu ljubav? Neradnik, kockar, narkoman… Ne samo ja, nijedna majka ne bi želela da joj takav bude ni sin, ni zet. Nisam ja luda što tako pričam i ovo govorim. Ti misliš da je njegovoj majci lepo što tako govori? Ja sam pričala sa ženom dok su ovde zajedno živeli. Ona je isto kao i ja protiv svega. Kao što ja ne mogu da utičem na Miljanu, tako ni ona žena ne može da utiče na tog konja! – rekla je Marija Kulić za Monodo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Kulic (@marijakulic_mtaz)

Samo prisećanje na ovaj razgovor je Mariju toliko potreslo da je briznula u plač i istakla da joj je zbog Miljane narušeno zdravlje, da je izgubila živce, ali da se trudi i da to unuk Željko ne primeti.

Kada budem otišla i postavila Miljani 30 pitanja, da vidiš da li će imati odgovore na ta pitanja. Ovo ponašanje je prevazišlo sve! Najgore je što se ona ponižava! Ja sam pored Miljane izgubila skroz živce, ja više s ljudima ne znam da razgovaram normalno. Trudim se isto da Željko to ne primeti, gledam da se maksimalno posvetim njemu. Kada je u kući neki nemir, ja se trudim da on to ne primeti. Naravno da mi je teško. Evo, kada vi odete, idem opet kod lekara. Sredila sam svoje zdravlje zahvaljujući njoj – rekla je Marija plačući.

Da podsetimo, Marija je nedavno napustila „Zadrugu” jer unuk Željko dobio boginje, i nije očekivala da će se u njenom odsustvu Miljana pomiriti za Zolom. Miljana je ostala trudna, pa abortirala, što je njenu majku dotuklo.

FOTO: IVAN VUČICEVIC