Diskvalifikovana Marija Kulić
Star

August 4, 2021 15:00

By

Marija Kulić ogorčena: „Ivan Marinković TRI GODINE nije video SINA!”

Marija Kulić ogorčena je na bivšeg zeta Ivana Marinkovića koji, kako sama ističe, tri godine nije video Miljaninog i njegovog sina.

Marija Kulić ogorćena na bivšeg zeta!

Naime, Marija se osvrnula na navodne tvrdnje da Ivan nije video dete samo godinu dana i otkrila pravu istinu o Marinkovićevom odnosu sa malim Željkom.

Nije tačno da nije video dete samo godinu dana. Ma, nije ga video pune tri godine. Ne zna ni kako mu sin izgleda. Došao je u bolnicu kada se Miljana porodila i onda je posle šest meseci poslao paketić za njega u “Zadrugu” za Novu godinu. Ništa više od toga. Nikada nije pozvao da pita čak ni kako mu je sin i da li mu nešto treba. Ne bih mu nikada branila da vidi rođeno dete, nisam takva osoba – otkrila je Marija za Republiku i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Kulic (@marijakulic_mtaz)

Željko je trenutno sa nama u Nišu. Kome da ga ostavim u Beogradu?! Čuvamo ga Siniša i ja, odrasta pored nas, jer mu otac i majka vode svoje živote – besna je Kulićka.

Miljana kontaktirala Ivana Marinkovića!

Podsećanja radi, Miljana je u nedavnom intervjuu za Svet otkrila da je po izlasku iz rijalitija stupila u kontakt sa Marinkovićem, ali da je on odbio da vidi sina.

Ja sam ispala retard, zvala sam Ivana umesto da je on okrenuo moj broj kad je izašao iz rijalitija da pita za dete. Bila sam u Beogradu i okrenula sam ga. Rekla sam da sam sa Željkom i pitala sam da li ima potrebu da vidi dete, a on mi kaže da ima svoj život i obaveze. Kao, mora da se konsultuje sa advokatom. Zvao me posle toga i kaže da ne može da vidi svog sina. Iskreno, u početku mi je bilo baš teško, bolelo me je što je takav prema svom detetu, a sad sam već oguglala na njegovo ponašanje. Željko ima dobru dušu kao i ja. Neće ništa da pojede sam, sve deli. Vezuje se za ljude, sve voli. Hvala Bogu pa je povukao na mene – priznala je Miljana.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ