Scandal

17 Aprila, 2021 13:00

Marija RAZOČARANA! Napala Popovića: Zašto se ovako IGRAŠ sa SUDBINOM DECE?!

Marija Šerifović mnogo se razočarala u Sašu Popovića, a sve je počelo od sukoba Jelene Karleuše i Đorđa Davida oko kandidata kojima su mentori.

Saša nije hteo da se zamera Karleuši, ali je sada na još većim mukama

Jelena je imala muškog kandidata, Đorđe ženskog, a kako su oba takmičara imala po tri glasa, neko je morao da prelomi i da konačni sud. Međutim, Popović je hteo da izbegne da se stavlja na bilo čiju stranu, a posebno nije hteo da se zamera Jeleni iako su u žiriju mnogi tvrdili da je kandidatkinja Đorđa Davida bolja!

Kako ne bi ljutio JK, Popović je to zanemario i rešio da o svemu odluči sreća, te je rekao da će se bacati novčić, pa ko bude srećnije ruke, njegov takmičar ide dalje! Jelena je oberučke prihvatila predlog i rekla Ako ispadne glava, ja sam pobedila, a ako ispadne pismo, Đorđe i sa tim se Sale složio istog trenutka. Novčić je bačen i sreća je bila na Jeleninoj strani, isto kao i Saša Popović.

Naravno, tek je to izazvalo haos. Prva je skočila Marija, besna i razočarana, pa je odbrusila direktoru: Zašto se ovako igraš sa sudbinom dece, ovo više nema smisla, a Bekuta mu je otvoreno rekla da je kukavica i da je svima jasno da ne sme da se zameri Jeleni, u čemu je podržala i Snežana Đurišić.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL