marija šerifović
Scandal

November 22, 2020 14:00

By

Marija Šerifović otkriva SVE TAJNE žirija “Zvezda Granda”! Ovo niste znali o Popoviću, Bekuti, JK, Đurišićki…

Od kada je počela da snima vlogove i da ih objavljuje na svom Jutjub kanalu, fanovi Marije Šerifović lude za još novih klipova, a najviše ih zanima pozadina svakog sukoba u žiriju “Zvezda Granda”!

Mara rešila da obelodani sve do koske, uskoro će se znati pozadina svake svađe u ZG!

Kako tabloid SCANDAL! piše u novom broju, oni su već probili Mari mozak da snimi takav vlog i da raskrinka sve kolege u žiriju!

Naime, svi oni prate Marijin rad u potpunosti, pa osim klipova na Jutjubu, ne propuštaju nijednu emisiju Zvezda Granda. Samim tim upućeni su u sve detalje i onda je logično što žele da saznaju sve iz prve ruke, to jest od Marije! E sad, ukoliko Mara prelomi pošto je poznato da ona ispunjava želje svoje publike, svašta će izaći na videlo! Saznaće se pozadina njenog sukoba sa Sašom Popovićem oko takmičenja i nekih finesa i kriterijuma koje, navodno, Marija želi da pooštri, a Sale se s tim ne slaže.

Takođe, tu je i njena konstantna svađa sa Snežanom Đurišić s kojom u poslednje vreme nikako ne može da nađe zajednički jezik. Čak joj je na jednom od poslednjih snimanja dobacila: ‘Aman ženo, koga se ti plašiš, reci šta misliš! Ko ti šta može!’ Sve su to detalji koji publiku i te kako interesuju, a publika pak vrlo dobro zna da je Marija iskena i da ništa ne uvija u oblande, pa ne čudi što baš od nje traže da snimi video o pikanterijama koje se seku u montaži nakon svakog snimanja.

I sa Anom Bekutom Marija je imala sukob oko kandidata i umelo je da bude baš gusto, čak je Ana zbog pritiska htela da napusti mesto žirija, a ako neko dođe na korak od te odluke, pozadina cele priče je sigurno pikantnija i to narod želi da sazna.

Naravno, tu je i Jelena Karleuša s kojom je Marija prijatelj i veoma su bliske. Zapravo, maltene jedino s njom nema sukobe i skoro se nikada ne raspravlja, ali svakako da Mrijini fanovi žele da im preko video-klipa dočara i detalje druženja sa njom, kao i druge anegdote koje su za sada tajna, ali verovatno ne još dugo.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!