scandal

29 Marta, 2020 12:00

Marija Šerifović pokopala Bekutu: „Sramno je ovo što radiš!“ Bukti estradni rat!

Već neko vreme Ana Bekuta i Marija Šerifović se ne podnose jer često upadaju u sukobe oko kandidata na snimanjima Zvezda Granda, a sada je došlo do kulminacije! Naime, Marija je na jednom od poslednjih snimanja doslovce pokopala Bekutu! Baš je pao brutalni napad budući da je Mara bez dlake na jeziku poručila svojoj starijoj koleginici: Sramno je ovo što radiš, treba da te bude sramota! Ne znam šta to treba da se desi da bi ti nekoga pustila u dalji krug?! Što se tako ponašaš?!

Jovana iznela sve detalje PROPALE veridbe sa Sanjom! Evo ko je kriv!

LJUBAVNA PRIČA Anastasije Ražnatović

Vuk Kostić odlučio da živi sa mamom i sa Anom?! Saopštio voditeljki da majka ide sa njim u paketu!

Inače, do novog okršaja došlo je zbog takmičara kojem je Marija Šerifović mentor. On je prvu pesmu otpevao perfektno, a drugu, Đelem, đelem, za koju mu Bekuta i Bosanac nisu dali glas. To je bila kap koja je prelila čašu, pa je Mara osula paljbu, najpre prema Bekuti, ali se sve odnosilo i na Bosanca! Vikala je: Kako možete ovako da se ponašate, nema dalje! Na osnovu prve pesme jasno je da dečko može da peva sve, šta god da mu zadate! Njegovo najgore pevanje, za nekoga je vasionsko!

Međutim, uprkos tome, Ana je ostala čvrsto pri svom stavu, pa je kratko rekla: Ne može ovako, zna se kako se peva Đelem, đelem! Dala si mu najgoru pesmu, ovo je pogrešan izbor mentora, džaba mu i dobra pesma ako nema odgovarajućeg mentora! Sve u svemu, Ana je sada ušla u otvoreni sukob s Marijom, a već ju je dobro pecnula kada je rekla da Marija Šerifović širi ruke kao Željko Joksimović, na šta joj je Šerifovićeva odbrusila da širi noge!

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen