Mariji Šerifović narušeno zdravlje
Svet

30 Aprila, 2022 13:00

Marija Šerifović presekla: Evo gde će živeti sa bebom, Verica ostala bez teksta

Marija Šerifović ne krije da već dugo želi da se ostvari u ulozi majke i da se taj trenutak bliži. Ona je čekala da nađe pravu osobu s kojom će odgajati dete, ali pošto se to nije desilo, a ima već 38 godina, rešila je da bude samohrana majka.

Marija Šerifović presekla, ovo je njena konačna odluka!

-Marijina životna želja je da ima dete i to će se uskoro desiti. Ona će izabrati donora i veštačkom oplodnjom ostati u drugom stanju. Rešila je da živi sa majkom Vericom, koja će joj pomoći oko deteta. Verica jedva čeka da postane baka – kaže za Svet izvor blizak pevačici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

– Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom slučaju. Radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale sa tim. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem – rekla je Marija i dodala da želi sina jer su joj devojčice fuj.

– Moja generacija je đene-đene, ali ove današnje i ove koje dolaze – strašno! Ja sam sa svojih 16 godina učila kako da stavim uložak, a ovo što one rade danas u tim godinama je strašno. Zato želim sina – zaključila je ona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

Dok sin ne stigne Marija uživa sa svojim kućnim ljubimcima i kako je poručila na svom Instagramu, još ne zna gde će svi oni živeti, u Beogradu ili Kragujevcu, ali jedno je sigurno – od Verice se ne razdvajaju.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Katarina Bogavac

FOTO: Rajko Ristić