marija šerifović
Star

28 Decembra, 2021 15:17

Marija Šerifović ŽESTOKO oplela po Miliju! „Nije moj CIRKUS, nisu moji MAJMUNI”!

Zvezda Granda, Zorana Mićanović, proslavila se pesmom „Sikter“ koju je za nju komponovao Aleksandar Milić Mili. Nova verzija ove pesme pod nazivom „Božić baj, baj“ čije reči su napisali članovi jedne hrvatske radio stanice izazvala je pravi haos na društvenim mrežama.

Marija Šerifović ŽESTOKO oplela po Miliju!

Zorana, sada po prvi put komentariše reakcije publike, ali i Marije Šerifović koja je iskritikovala autore pomenute pesme.

– Malo mi je neprijatno dok pevam „spremna da popijem litar džeka„, jer može da stvori pogrešnu sliku o meni. Ja nisam neko ko konzumira alkohol i zbog toga se kajem. To je zasmetalo i mojim roditeljima koji su mi nakon što sam otpevala pesmu rekli „možda nisi trebala ovo da radiš“, ali šta je tu je. Meni je važno da se u pesmi nigde ne vređa Božić – istakla je ona i oslonila se na kritiku koju je uputila Marija Šerifović.
Videla sam Marijin komentar, ali ona u tom komentaru ne vređa mene i ne kritikuje mene nego autore teksta. Sa Milijem se nisam videla, zato što je otišao u Tursku na odmor, ali porazgovaraćemo kada se vrati – navela je i dodala da prati komentare na mrežama.
Aleksandar Milic Mili

Ivan Vučićević

 

„Nije moj CIRKUS, nisu moji MAJMUNI”!

Ispratila sam da je stranica „Negujmo srpski“ kači svaki dan, da su oni pokrenuli celu priču i ne ljutim se, ne vidim čak ni ružne komentare ispod njihovih objava. Da li ću snimiti nešto slično ili ne? Sigurno ne jer ja nisam pevačica koja treba da peva parodije – zaključila je Zorana.

marija serifovic

YouTube printscreen

Podsetimo, nakon što je izašla pesma „Božić baj, baj“ na društvenoj mreži Instagram oglasila se Marija Šerifović kojoj se očigledno nije dopala nova verzija pesme, pa je u videu žestoko iskritikovala.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ