Marija Veljković i Rastko Janković
konačno

9 Oktobra, 2022 16:15

Marija Veljković prvi put o novoj ljubavi: I dok sam bila u braku, za njega sam pričala da je najlepši

Marija Veljković i Rastko Janković progovorili o ljubavi

Kada je pre nešto više od mesec dana objavila fotografiju sa novim izabranikom, voditeljka Marija Veljković nije ni sanjala koliko će to odjeknuti u javnosti.

Ona je prošle godine stavila tačku na brak u kome je rodila troje dece, a o njegovom ljubavnom životu dugo se ništa nije znalo. Da su njih dvoje novi par u našem javnom životu postalo je jasno nedavno, a kako i sami kažu nemaju razloga da kriju ljubav koja se dogodila. Marija Veljković i Rastko Janković kažu da je u njihovom odnosu od prvog dana sve čisto kao suza i da žele da uživaju kao sav ostali zaljubljeni svet.

Pročitajte: Mislila je da će bar ova ljubav potrajati – Marija Veljković objavila kraj, ništa više nije kao pre

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)


Glumac je gostujući u televizijskoj emisiji prvi put potvrdio ljubav sa voditeljkom uz zanimljive opaske:

– Marija Veljković je moja cura. Mi smo zajedno, sve je u redu. Ljubim je i obožavam i tu sam joj kao podrška. Mi imamo odnos iz osamdesetih, taj šmekerski odnos, šmekersko-džentImensku varijantu.

Sada su za novi HELLO! progovorili zajedno o emotivnom odnosu i otkrili mnoge zanimljivosti koje su ih kroz život pratile,a zapravo su tek sada shvatili da su to bili znakovi kraj puta. Marija je rekla da samo njeni prijatelji znaju da je još od studentskih dana za Rastka govorila da je najlepši srpski glumac, pa se osvrnula na sve njegove osobine koje su je osvojile:

Pročitajte: Pre nje je ljubio pevačicu – Marija Veljković i Rastko Janković u vezi (foto)

Marija Veljković i Rastko Janković

Foto: Youtube Screenshot

Iz ove perspektive to više nije toliko bitno, jer do izražaja dolaze njegove divne osobine, pre svega što je častan, pošten, pravo srce, ali činjenica je da sam dvadeset godina tvrdila da je najlepši. Naravno, nikada to nisam pričala u intervjuima jer nije pametno pominjati ljude odavde koji mogu da pročitaju. (smeh) Zanimljivo je da smo živeli u komšiluku, a nismo se sreli sve do pre tri godine. Upoznali smo se na rođendanu njegovog kuma, a mog kolege Đorđa Davida. Međutim, tada se ništa sem upoznavanja nije desilo jer je svako imao svoj život, pa to i nije imalo neke veze sa našom pričom – rekla je Marija.

Nisu želeli da otkriju koliko dugo njihova ljubav traje, ali su oboje sigurni u svoje emocije, te je tako Marija Rastka upoznala sa decom koja su ga odlično prihvatila, uprkos njenoj bojazni kako će to sve funkcionisati.

Pročitajte: Marija Veljković zvanično razvedena – Ovo su razlozi zbog kojih je voditeljka ostavila supruga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)


– Meni je ovo bila prva ljubav posle svega. U nju sam bila sigurna, ali razmišljala sam kako će deca reagovati. Međutim, on je toliko divan prema njima, da ga obožavaju.

– Nema tu velike filozofije. Treba shvatiti da su deca mali ljudi sa kojima nema foliranja, ali ni dodvoravanja – zaključio je glumac.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: Instagram