svet

21 Novembra, 2014 20:21

Marija Veljković-Milovanović: Moj suprug češće kupa bebu nego ja!

marija veljkovic milovanovic

Šarmantna glumica i voditeljka Marija Veljković – Milovanović vratila se sa porodiljskog odsustva, pošto je pre pet meseci na svet donela kćerku Rosu. Publika je ponovo gleda u poznatom kvizu „Slagalica“ na „Radio-televiziji Srbije“, a poslovne obaveze uspeva da uskladi sa porodičnim zahvaljujući bezrezervnoj podršci supruga Milana. Iako u kući ima dve bebe, petomesečnu Rosu i dvoipogodišnjeg sina Đurađa, tridesetčetvorogodišnja voditeljka kaže da umor zbog neprospavanih noći nestaje kada vidi osmeh na licu svojih naslednika.

Kako ste se snašli u ulozi majke po drugi put?
– Mislim da sam se dobro snašla, iako nije lako, ali suprug i ja izdržavamo. Nije retkost da žena rodi drugo dete ubrzo posle prvog. Teško je, manje se spava, ali beba pruža radost koja ne može ničim da se nadoknadi.

Da li vam sa Rosom sve obaveze padaju lakše, jer ste već prošli kroz to sa Đurađom?
– Lakše mi je što se tiče povijanja, hranjenja, stomačnih grčeva, jer sam na to već navikla. Ipak, Đurađ i Rosa su drugačiji, ona je već nekoliko puta bila bolesna, pa to nosi neke druge strahove. Jeste za nijansu lakše, ali je sasvim drugačije.

U kojim ritualima sa Rosom najviše uživate?
– U fazi smo da najviše uživamo kada ja dođem sa posla, pa je spremamo za kupanje. Posle toga je vesela, nasmejana i igra se sve do odlaska na spavanje.

Ostatak intervjua pročitajte OVDE

Intervju: Zvezdana Milovanović, Life Content
Foto: Life Content

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje