scandal

19 Avgusta, 2019 19:30

Marijana Zonjić nasred kluba ORALNO ZADOVOLJAVALA Vuka, nije se obazirala na goste ni na KONOBARE

Vuka Moba je na jednom od nastupa prošle godine oralno zadovoljila bivša zadrugarka i to u jednom klubu.

U pitanju je Marijana Zonjić, koja je to učinila na Vukovom nastupu u Budvi. Kako izvor kaže, Marijana mu je prišla i rekla da će ga sačekati da završi nastup kako bi bila nasamo sa njim.

Kada se nastup završio, Vuk koji je također poprilično popio, a kao slobodan muškarac nije se branio izazovne mlade djevojke, te joj je navodno dozvolio da ga oralno zadovolji nasred kluba.

Njoj nisu smetali konobari, i obezbjeđenje koje je ostalo dok ga je zadovoljavala. Zvala ga je sutradan, i nekoliko dana nakon toga ali on nije htio da joj odgovori na pozive.

“Nemam komentar na dotičnu osobu, to je nešto čime se baš ne ponosim. Ona me ne zanima”, rekao je Vuk za “Alo”.

Marijana je za „Blic.rs“ oštro demantovala ove navode, tvrdeći da se ništa slično nije dogodilo, kao i da su ona i Vuk bili prijatelji nekoliko godina pre nego je postala učesnica rijalitija.

„Samo ću reći da sam jako razočarana u njega ako je to njegova izjava, a ja i dalje mislim da nije, jer to nema nikakve veze sa istinom. Mi smo bili prijatelji pre šest – sedam godina i ništa više od toga nismo imali. Ako je ovo zaista rekao, onda je on završio sa mnom“ , izjavila je ona.

Marijana je takođe dodala da ne postoje fizički dokazi da se nešto tako zaista dogodilo, kao i da je njen nekadašnji prijatelj više ne zanima.

„Svejedno, ne zanima me Vuk Mob više u životu. A i piše da se dogodilo u klubu pred svima, pa valjda bi neko pametan snimio ili slikao to, ali očigledno nijer jer je to čista laž! Vuku želim svu sreću, samo što dalje od mene. On svojim putem, ja svojim i toliko“ , dodala je ona za „Blic.rs.“

https://svet-scandal.rs/vesti/maja-je-lazni-prijatelj-i-ljubomorna-je-najbolja-marijanina-drugarica-otkriva-i-da-li-se-moze-verovati-staniji/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen