Scandal

7 Septembra, 2021 09:55

Marijana Zonjić OTKRILA! Lukas me zvao u TROJKU! Zadrugarka pobegla!

Marijana Zonjić otkrila je da ju je Aca Lukas tražio s*ks sa njim i još jednom devojkom. Navodno, ona je noć pred ulazak u „Zadrugu“ provela u krevetu sa folkerom!

Marijana Zonjić otkrila aferu sa Lukasom

Zgodna Crnogorka je otkrila da ju je folker pred rijaliti zvao na grupni s*ks, ali da to nju ne privlači pa je pobegla!

Lukas najviše voli s*ks sa dve devojke, ali ja nisam za tu varijantu... Volim klasičan s*ks jednog muškarca i jedne žene. Iako sam mu to rekla, na kraju je pozvao neku drugaricu da nam se pridruži u krevetu. Kada je ona došla, pobegla sam! Prosto me ne privlači grupnjak – kaže pevačica i otkriva da je Acu upoznala pre nekoliko godina kad je bila njegov fan, i dodaje:

Lukasa sam upoznala u Podgorici na svirci, htela sam da se fotografišem sa njim i tako je sve počelo… Kada smo bili zajedno, često mi je pričao o bivšoj ženi Sonji. Aca mi je otkrio i s kim je sve bio sa estrade, ali nije na meni da to iznosim u javnost. Moja porodica je pobesnela kad je saznala za nas, govorili su mi da mi ne treba, ali ja sam ipak nastavila da se sastajem s njim u njegovom stanu.

Zonjićeva je pre ulaska u „Zadrugu 5“  iznela i još jedan sočan detalj. Zapravo s*ksi zadrugarka nije imala aferu samo sa Lukasom, već i sa dečkom svoje drugarice Maje Marinković, Filipom Carem!

Sa Majom sam baš dobra, ali ona ne zna šta se desilo sa Carem… Čak me je zvala da mi kaže da ga čuvam u „Zadruzi“, a ne zna da sam se ljubila sa njim. Slao mi je poruke da mu se sviđam i da je lud za mnom. Kada sam bila u izlasku sa prijateljima, pao je i poljubac, ali ništa više od toga. Mislila sam da se on samo druži sa Majom, sutradan sam saznala da su zapravo u vezi – završava priču Zonjićeva, piše Kurir.rs.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ RAJKO RISTIĆ