Marijana Zonjić
Svet

January 31, 2023 14:21

By

Poznata pevačica isprozivala Cecu: Dosadna je, zbog nje više ne gledam Zvezde Granda

Marijana Zonjić uputila kritike na račun Cece Ražnatović

Pevačica i učesnica Zadruge Marijana Zonjić nedavno je izbacila novu pesmu pod nazivom “Malo ti se dopalo”, koju je snimila sa svojom drugaricom Dalilom Dragojević. Ipak, ona priznaje da nije sve prošlo onako kako je očekivala i kako se nadala.

Pročitajte: Marijana Zonjić priznala sve o odnosu sa Acom Lukasom

Rajko Ristić

– Odlagali smo jer svakog meseca je neko od jačih pevača izbacivao pesmu, plašila sam se da ne budem u senci i sje**la sam se. Em se puno pesama pojavilo, em bio je problem zbog golotinje u spotu, em su stali pregledi. Problem za problemom. Nije ispalo kako sam planirala. Prvih 24 sata nisu išli pregledi, plašili su se sa kanala koji je objavio pesmu da njih jutjub ne sankcioniše. Sad je katastrofa. Rekacije su ok, mislila sam da će više da nas pljuju, ali dobro smo prošle – kaže Marijana.

Ona je otkrila i ko joj se od akteulnih pevača najviše dopada.

Pročitajte: Ovako je Dara Bubamara nekda govorila o Karleuši – Ona je najbolji čovek na estradi

Instagram

– Breskivca mi je super, top mi je. Edita takođe. Pola tih mladih ne znam. Dara Bubamara mi je postala antipatična otkako je okrenula leđa Jeleni Karleuši zbog Cece Ražnatović, a JK joj je pomogla kad joj je bilo najteže.

Marijana Zonjić je otkrila da ne prati Zvezde Granda otkad je u žiriju Ceca Ražnatović.

– Jelena Karleuša je bila zanimljiva, a ovi članovi žirija su dosadni. Mene često ponižavaju što se tiče pevanja, možda bi me Karleuša najbolje skapirala. Ona je u horoskopu lav podznak rak, ja rak podznak lav. Njoj tata inspektor, meni isto. Ona je najbolje radila sa tim takmičarima, tu se video napredak. Sad mi nije zanimljivo da gledam Zvezde Granda – kaže Marijana u intervjuu za novi broj Sveta.

Pročitajte: Karleuša prorekla kakva sudbina čeka emisiju Zvezde Granda i sve njene članove žirija

Rajko Ristić

Jelena Karleuša vrlo često pomene da Zvezde Granda nisu više tako gledane kao nekada, dok je ona bila članica žirija, međutim, Saša Popović ju je demantovao, tvrdeći da su trenutno gledaniji više nego ikad.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM