Svet

13 септембра, 2021 12:15

Marijana Zonjić ZAVODI Janjuša, a Irma kipti od BESA!

Marijana Zonjić je razgovarala sa Darkom Tanasijevićem. Marijana je otkrila Darku u kakvkom je odnosu sa Janjušem. Marijana Zonjić zavodi Janjuša i svojim postupcima voli da ga pravi ljubomornim dok Irma Serjanić, koja hoće da bude bliska sa Marko Janjuševićm, zbog toga kipti od besa.

Marijana Zonjić zavodi Janjuša!

Janjuš se pojavio i skroz te promenio – rekao je Darko.

On i ja smo se družili pre zaduge. Mi smo bili super, a onda se on smuvao sa Majom, i udalji li smo se. Mada nema Maje i sada se družimo. Videćemo vremenom šta će se desiti – dodala je Marijana.

Iako se vidi da Marijana Zonjić zavodi Janjuša, ona obajšnjava da još uvek nije spremna na vozu, jer je pre ulaska u rijaliti okočnla svoj odnosa sa Igorom X, i obašnjava da su joj te rane još sveže.

Pa za sada ne, nisam spremna za vezu, ali prija mi kada mi sprema da jedem, i kada mi ljubomoriše. On misli da se ja sprdam, a ja mislim obrnuto. Ja ne mogu Irmu da vidim, ne miriše me – objasnila je Marijana, piše Pink.rs.

Za Irmu je još rekla, da nju zanima još muškaraca u Zadruzi, pored Janjuša, kao i da je konstantno na sve njih ljubomorna.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ