Star

2 Septembra, 2021 18:00

Marijanu Zonjić PRETUKLI ispred kluba! Mora da BEŽI u Zadrugu!

Marijanu Zonjić pretukli su prošle nedelje ispred jednog noćnog kluba kada je sa drugaricama krenula kući. Krvava i uplašena, umesto u policijsku stanicu, pobegla je taksijem kod prijatelja jer od straha nije smela da prespava u svom stanu.

Marijanu Zonjić pretukli!

Bilo je strašno. Posle provoda na splavu, sa dve drugarice sam krenula kući. Međutim, ispred splava nas je sačekalo nekoliko pijanih momaka, koji su krenuli da nam dovikuju i da nas vređaju. Bile smo uplašene, krenule smo svojim putem, ali su nas oni sustigli i počeli da nas udaraju. Moja bela haljina bila je sva krvava, a niko od prolaznika nije smeo da se umeša i pomogne nam. Ja sam prošla sa nekoliko ogrebotina i masnica, dok je drugarica dobila hematom na glavi. Ne znam ko se nameračio na mene i zašto sam napadnuta. Zato mislim da mi je beg u Zadrugu i te kako potreban, jer očigledno napolju imam neprijatelje – objasnila je Marijana za Star i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marijana Zonjić (@marijanaa_zonjic)

Izdala sam pesmu, možda nekome smetam. Ne znam ni sama. Treba da jurim garderobu za rijaliti, a ne smem sama da izađem na ulicu. Samo gledam da li me neko prati. Nije svejedno, pogotovo što roditelje nisam htela da plašim, pa im ništa nisam ni rekla.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: E-STOCK