Star

13 Novembra, 2020 23:00

Marina i dalje na LEČENJU! „Teško mi je zbog LEKOVA koji mnogo KOŠTAJU!“

Marina Tucaković skoro tri godine vodi bitku sa kancerom dojke, ali kako sama voli da kaže, održava se u životu. Ekskluzivno za STAR, Marina je otkrila kako se bori sa koronom, ali i od čega živi sada kada nema prihoda od pevača koji su je totalno zaboravili.

„Svi pevači su me zaboravili, niko ne zove!“

– Pa kako sam, onako. Zdravlje mi varira gore-dole. Moje zdravstveno stanje nije idealno, ali je sto puta bolje nego na početku. Što se tiče finansija, osim penzije, neka dodatna primanja nemam. Najviše mi je frka oko terapije i lekova koji mnogo koštaju. Iako je situacija ovakva kakva je i ja ne bih smela ni iz kuće da izlazim, moram da idem po bolnicama na terapiju, šta ću kad moram – rekla nam je Marina i dodala da je pevači ne zovu jer niko neće da snimi pesmu.

– Što se tiče posla, mogu slobodno da kažem da ništa ne radim. Niko od pevača me ne zove, ali bukvalno niko. Niko mi ne tekstove, jer niko ništa ni ne snima sada kada je kriza i kada i nemaju gde da promovišu i plasiraju te pesme. Kako je krenulo ko zna koliko će ovo još potrajati – kaže Marina koja se mnogo iznervirala zbog svog sina Laće koji je iz čista mira na društvenim mrežama isprozivao Cecu Ražnatović.

– Ne znam šta da vam kažem, nisam na društvenim mrežama i ne pratim šta moj sin piše. Nemojte mene to da pitate, okrenite njega pa ga pitajte. Nisam se čula sa Cecom oko toga, šta ima ona žena sa tim. Ni Ceca ni ja nemamo veze sa njegovim pisanijama– rekla je Marina za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ RAJKO RISTIĆ