Star

29 Maja, 2021 15:00

Marina opet u kolicima! Počeo deveti krug hemoterapija!

Marina Tucaković započela je deveti ciklus hemoterapija, pa je malo klonula, ali za Star otkriva da se neće predati jer još uvek ima jaku volju za životom.

„Zbog dijabetesa imam problem sa nogama”

„Ne znam zašto se ljudi toliko brinu za mene, to što sada ne mogu na noge nije ništa novo već potpuno normalno. Ovo mi se ne dešava prvi put. Nisam pala u krevet samo sam slabo pokretna, ali vratiće se i to nekako u normalu. Ja imam neuropatiju, zbog dijabetesa ne mogu da budem potpuno okej i to traje neko vreme. Prethodne terapije nisu urodile plodom, zato sam počela novi ciklus hemoterapija. Iskreno, ja sam se dobro osećala pre nego što sam krenula na to, ali mi rezultati nisu bili dobri. Prošle nedelje sam bila na hemoterapiji, krenula sam u deveti krug. Šta da se radi, mora se”, objasnila je Marina i dodala:

Marina Tucaković bolesna

„Kad sam bila na onkologiji, išla sam malo peške uz pomoć nekoga, jer nije stvar u snazi već u nogama. Kasnije kada se umorim sednem u kolica, pa nastavim dalje. Zdrava nisam, živa još uvek jesam, mrdam i to je bitno”, rekla je Marina koja je puna optimizma i mi joj želimo da se što pre oporavi.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ