Svet

11 Marta, 2021 19:00

Marina otkrila RECEPT koji joj je SPASAO život posle METASTAZA!

Marina Tucaković čeka sredinu marta, kada će na detaljnoj kontroli znati u kom stadijumu joj je bolest, da li ima napretka i šta činiti dalje.

Marina otkrila recept koji joj je pomogao!

Ipak, ona ne sedi skrštenih ruku. Iako je u sredu primila poslednju dozu hemioterapije, pored zvanične medicine spas pronalazi i u raznim preparatima i lekovitim napicima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Verujem da će sve biti kako treba. Dobila sam nekoliko kilograma, verujem u najbolje. Ja sam od pomoćne terapije, lekova, biljaka svašta uzimala. Nešto je pomagalo, nešto nije. Mislim da svaki organizam drugačije reaguje na to. Slušala sam i o nekim čudesnim izlečenjima. Ja, na žalost, nisam nešto preterano disciplinovama, i ako mi verujete, sve me to više smara, ali sam, pored standardne terapije, koju primam, neki boljitak osetila kad sam počela da uzimam Moringu. To je drvo iz Afrike. Ono se pomeša sa kozijom surutkom, može da se doda i malo kiselog mleka. To je jako zdravo, i mi koji smo bolesni trebalo bi da uzimamo tri puta dnevno. Zbog tih ukusa, koji mi ne prijaju jedva jednom dnevno popijem. Takođe, iz manastira Ravanica biljni preparati koje pravi tamošnje sestrinstvo su jako dobri. Bolje se osećate posle toga. Sve to pomaže, daje neku nadu kad osetite boljitak. Mada, sve dok ja i dalje imam bolest u sebi i nisam izlečena, ne mogu da kažem da mi je nešto skroz pomoglo. Tamo gde idem na hemioterapiju ima veći broj žena koji je stvarno dobro, već 10, 15 godina da se dobro osećaju, tako da nada postoji – kaže Marina za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Često klonem duhom. Ne postoji konkretna stvar. Probudim se nekad super raspoložena, nekad mi iz čista mira padne raspoloženje, ničim izazvano izgubim energiju za bilo šta, nemam energiju. Sve je promenljivo. Porodica i prijatelji najviše pomažu u takvim situacijama. Znam sebi da kažem da sam jaka, da mogu da izdržim, da treba da se borim, guram sama sebe ka tom pozitivnom duhu, ali nekad nestane volja, pa me opet porodica podigne i tako u krug – kaže ona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Kako su se ciklusi terapije povećavali, iako je fizički dolazilo do nekog poboljšanja, Marina ističe da su svi ti lekovi njen organizam dosta iscrpljivali.

Bila sam bolje, čini mi se ranije. Poslednja terapija koju sam primala je dosta jaka, tako da ne mogu da se osećam nešto fenomenalno, ali subjektivno je bolje ipak nego pre. Kažu da što je teža terapija da bi i rezultat trebalo da bude bolji. Koliko će još trajati lečenje i šta će se sve dešavati sa mnom, znaću polovinom marta. Tada idem na detaljnu kontrolu. Radiće mi skener, magnet, sva ispitivanja, pa ćemo znati šta dalje. Verujem u najbolje, optimista sam. Moji me guraju iako mi ponekad ponestane volje za bilo čim, oni mi daju snagu I vetar u leđa da nastavim sa ovom opakom borbom – objašnjava Marina za Svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Laća Radulović (@laccanotlaca)

U momentima kada se oseća dobro ona zna da se prihvati i posla, pa je tako nedavno uradila pesme za povratnički album Suzane Jovanović. Pored numera za ženu Saše Popovića, Marina je sa sinom Laćom radi i na novom albumu Jelene Karleuše.

Ja sam svoje pesme uradio, to je sad u završnoj fazi. Koliko znam, mama ima još jednu Jeleni da uradi – kaže Laća.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ