Svet

21 Decembra, 2020 23:00

Marina Tucaković ISPROZIVALA pola estrade!

U opštoj besparici na estradi i Marina Tucaković poklekla je pred novim biznisom. Kao što znate, poznate ličnosti na svojim društvenim mrežama reklamiraju razne proizvode. Ali, kako kaže, njoj se javljaju i kladionice koje daju besplatne spinove, ali time ona neće da se bavi.

Isprozivala pola estrade

I to bi bilo OK da indirektno svojim komentarom ona nije prozvala dobar deo estrade, koji od tog uzima lepe parice.

Ajde, OK je da radim reklamu na Instagramu, ali ono, fazon, javi se kladionica za dva bonus tiketa od 200 dinara… Ma, beži bre – objasnila je Marina, koja po sopstvenom priznanju, veliku sumu novca svakog meseca mora da odvoji za lečenje, a prihoda skoro da nema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

S druge strane, Jelena Karleuša, Kija Kockar i Stanija Dobrojević zaštitna su lica jedne kladionice, dok se Sandra Afrika i Milica Todorović pojavljuju u reklamnoj kampanji druge kladionice. I Luna Đogani je baš tu našla izvor prihoda, pa poziva svoje pratioce da okušaju sreću u igrama na sreću, dok je „Žena od sultana”, odnosno Tijana Milentijević, takođe dobila ulogu u jednom ovakvom propagandnom spotu, baš kao i članice grupe „Hurricane” Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić, koje su čak preradile i pesmu Snežane Savić „Tri poljupca hoću ja”, za potrebe bonus klađenja.

Mislimo da Marinina izjava nije upućena nama. Generalno ne volimo da komentarišemo izjave drugih ljudi. Svako ima pravo na svoje mišljenje – rekle su njih tri, dok su ostale prećutale prozivku.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ