Svet

12 Juna, 2021 21:00

Marina Tucaković najzad stala na noge!

Marina Tucaković konačno oseća boljitak posle silnih hemoterapija i dugotrajnog lečenja zbog kancera. Kako saznajemo, iako ima oscilacije sa zdravljem, stanje joj je stabilno pa tako sada, posle više od godinu dana može i da izađe do grada, vidi se sa prijateljima, ode na piće.

Marini konačno bolje!

“Marina je imala faze kad joj je bilo baš loše, jake mučnine, povraćanje, malaksalost, bukvalno nije mogla iz kreveta da ustane, ali ju je sve vreme držala čelična volja i želja za oporavkom i životom. Naravno, sve vreme je imala ogromnu i bezrezervnu podršku od supruga Fute i sina Laće, koji iako zvanično živi u Novom Sadu, baš puno vremena provodi sa njom. Svi su fokusirani na nju, njeno lečenje i oporavak. Čak i u momentima kada joj je bilo bolje retko kad se negde kretala zbog korone jer joj je zdravstveno stanje baš bilo narušeno, pa bi joj ovaj virus haos napravio. Ko zna šta bi bilo. U proteklih nedelju dana baš je živnula, išla je I na snimanje jedne emisije, viđa se sa prijateljima, uželela se svega. Marina je pravi boem. Oduvek je volela život, druženje, provod, pa sada kada su mere malo popustile, i ova pandemija je stavljena koliko- toliko pod kontrolu, počela je da se kreće. Dobila je i inspiraciju da ponovo piše tekstove, samo, kako pevači kažu sad im je problem što ne mogu dobre melodije da nađu, a tekstova će biti”, isričao nam je Marinin poznanik.

Da je sve zaista krenulo na bolje, uverili smo se kada smo kontaktirali Marinu, ali se na njen telefon javio suprug Futa.

“Marina je otišla do grada nešt da završi. Bolje se oseća. Telefon je zaboravila u stanu, pa se zato ja javljam. Ide sve na bolje, optimisti smo”, rekao nam je Futa.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN/INSTAGRAM