Svet

26 Aprila, 2021 13:00

Marina Tucaković o borbi sa KANCEROM! Ova Cecina PESMA joj je POMOGLA u teškim trenucima!

Posle četiri godine teške borbe sa kancerom, Marina Tucaković progovorila je o svojoj bolesti i otkrila kako se sada oseća.

Marina Tucaković o borbi sa teškom bolešću!

Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade – rekla je Marina za Blic i otkrila da li je pevači sada zovu za pesme premda situacija sa korona virusom još uvek ne jenjava:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Pevači me slabo zovu za pesme. Svi kažu da im je kriza, ali to sve povlači i tim koji je oko njih. Samim tim i tekstopisci ne zarađuju dovoljno. U jednu ruku i razumem estradu, jer nema gde da im se uloženi novac u pesme vrati. Nekad imam inspiracije da napišem tekst, nekada ne. Sve zavisi od trenutka, emocija – iskrena je Marina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Na samom kraju razogovora, Marina je priznala koja pesma Cece Ražnatović joj pomaže da se izdigne iz teških životnih situacija.

Kud će mi veći bol od ovog što proživljavam? Ne bih još i u pesme da ga pretočim. U teškim situacijama mi najviše pomaže pesma ‘Kukavica’, nju doživljavam i to je numera za sva vremena. Ne mogu reći omiljena, ali je uvek rado slušam. Interesantno je da sam mislila da će pesma Harisa Džinovića ‘Ostariću neću znati’ biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala je hit – otkrila je Marina za pomenuti medij.

FOTO: RAJKO RISTIĆ