Star

September 13, 2021 21:00

By

Marina Tucaković progovorila o smrti sina! Ovo su mu bile POSLEDNJE REČI!

Marina Tucaković se sa knedlom u grlu prisetila najtežeg perioda u svom životu.

Marina Tucaković progovorila o smrti sina!

Naime, Marina je 2008.godine izgubila sina Miloša, a nakon velike tragedije je, kako sama ističe, u nekoliko navrata pomišljala da sebi oduzme život.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vreme napravi ravnotežu. Možda suorovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima… Nisam ni prva ni poslednja kojoj se to desilo, ali eto.. Kad je umro Miloš, postavila sam sebi pitanje: “Marina, da li ćeš da staviš metak na čelo ili ćeš da nastaviš da živiš?”. Izabrala sam da živim koliko-toliko. Guram, borim se sa tugom, ali ipak živim – rekla je Marina u jednom intervjuu i otkrila šta se desilo tog kobnog dana:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

PROČITAJTE: Marina Tucaković RASTUŽILA fanove! Ovu pesmu je POSVETILA pokojnom SINU!

-Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu – ispričala je svojevremeno Tucakovićeva.

FOTO: RAJKO RISTIĆ