Star

29 Novembra, 2020 17:30

Marina ULOVILA Darka sa bivšom ribom! „Nije bilo SE*SA, ŽIV TI JA!“

Kako STAR saznaje, nedavno je izbila opšta frka u Brestaču pošto je Marina Gagić uhvatila Darka Lazića da se dopisuje sa jednom bivšom devojkom! Naime, ona je nekoliko dana sumnjala da on nešto petlja i ispostavilo se da je u pravu.

Bivša se pomamila i napalila

Darku je bivša devojka počela da piše pre nekih mesec dana! On i ne zna odakle joj njegov novi broj koji je uzeo baš zbog tih situacija i da bi izbegao probleme sa Marinom, ali džaba! Da sve bude gore, odgovorio je na nekoliko poruka, ali kad je ukapirao da mu se ona nabacuje i da ne daje ni pet para na to što je zauzet, prestao je da joj se javlja. Međutim, ona se tek tada pomamila, pa je počela da mu piše maltene non-stop”, priča izvor za STAR i dodaje:

„Ma, to se samo kum šali nešto…“

Marina je naravno čula da Darku stiže poruka za porukom, pa je insistirala da joj pokaže telefon, ali se on izvukao rekavši da se kum šali nešto. Naravno, nije mu poverovala, pa je čekala trenutak u toku noći da mu proveri mobilni i imala je šta da vidi dok je Darko bio u kupatilu! A ta bivša se baš raspisala! Bukvalno je evocirala svaki detalj odnosa s Darkom i pisala mu da bi sve to ponovila, pa je Marina poludela! Vikala je usred noći na sav glas, a Darko, ne znajući šta se desilo, izleteo je iz kupatila i otrčao u sobu da vidi da nije nešto sa detetom! Međutim, dočekao ga je hladan tuš! Marina mu je samo rekla da sve zna i da se pakuje jer neće više da trpi prevare i poniženja! Satima je molio da se smiri, a ona je jecala ‘Svašta sam progutala, bila uz tebe kad niko nije, sve sam ti pružila, i ti mi ovako vraćaš. Kako možeš, imaš li dušu bre? Do kada ćeš da me povređuješ?!’ Baš joj je svega dosta! Nema mira jedan dan, uvek je s njim neki haos”, kaže  izvor i dodaje:
„Tek kad joj je sve u detalje rekao i objasnio da je nedužan, te da ga proganja bivša, žena se malo smirila, ali mu je rekla da od sada mora da joj sve priča kako ne bi dolazilo do nesporazuma!”

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR