Marina Visković
Scandal

21 Jula, 2021 20:40

Marina Visković letuje sa mužem Jelene Karleuše!

Marina Visković letuje sa mužem Jelene Karleuše!

Marina Visković letuje sa mužem Jelene Karleuše, pa idu na iste plaže i treniraju zajedno u teretani. Poznati fudbaler i muž Jelene Karleuše Duško Tošić i sve popularnija pevačica Marina Visković smešteni su u hotelu “Splendid” u Budvi.

Marina Visković letuje sa mužem Jelene Karleuše

cMarina Visković

Prvo su oboje bili na plaži na Pržnu, a posle samo pedesetak metara od Tošića u istom tom momentu i na istoj plaži ludo se zabavljala Marina sa drugaricama. Da je previše slučajnosti, govori i to što su kasnije uhvaćeni kako zajedno treniraju u teretani u sklopu hotela u kom oboje odsedaju!

Duško je u “Splendidu sa ćerkama Atinom i Nikom, bez supruge Jelene, dok je Marina u hotelu sa Karleušinom i svojom zajedničkom stilistkinjom. Iako je moguće da se sve podvede pod slučajnost, šuška se da je pevačica u kombinaciji sa fudbalerom. Drugarice su je na plaži zezale da je našla milionera, a ona se samo zadovoljno smeškala – priča izvor za „Hypetv.rs“ koji se zatekao u blizini i dodaje:

Iako na plažu ne idu zajedno, uvek su u neposrednoj blizini da mogu da se gledaju i drže na oku jedno drugo. Međutim, u hotelskoj teretani su se malo opustili, pa su svi prisutni primetili da njih dvoje imaju neki kontakt. Dok su vežbali u teretani, delovali su kao da su bliski. Tošić je sve vreme prilazio Viskovićki da bi joj pokazao kako pravilno da radi neke vežbe. Ona ga je s osmehom i pažnjom slušala i trudila se da najbolje što može iskoristi njegove savete.

Pročitajte: PADAJU VILICE! Skinuo se Duško Tošić! JK će odlepiti kada vidi sa kim je!

Duško Tošić

Duško i ja se znamo deset godina, rekla je pevačica kao iz topa kad je shvatila da su provaljeni!

Nakon preznojavanja u teretani, kontaktirali smo s pevačicom da proverimo da li je Tošić taj milioner kog pominju njene drugarice, a ona se od srca nasmejala, pa sama pomenula Duška i pre nego što smo stigli da kažemo da mislimo na njega.

U teretani je bilo mnogo ljudi zbog nevremena – nespretno je odgovorila kada smo je pitali s kim je išla da trenira, a na potpitanje da li je “trener gratis” rezervisan samo za nju, nasmejala se i odala da je vežbala sa Tošićem.

Duško i ja se znamo deset godina – rekla je kao iz topa, te potvrdila naša saznanja da je s Jeleninim mužem bila prisna u teretani.

Menadžer Marine Visković, inače poznati producent i najuspešniji estradni menadžer u regionu Saša Mirković, kratko je prokomentarisao ovaj trač:

Iako sam njen menadžer, i često sam s Marinom u kontaktu, nikada nismo razgovarali o njenom privatnom životu jer je to njena lična stvar, i ne bih komentarisao ništa više na tu temu. Marina nije mala, i ona zna ko joj odgovara kao partner. Ja jesam producent i menadžer Marini Visković ali joj ne držim sveću. Bitno da je njoj lepo i da obavlja svoje profesionalne aktivnosti. A realno žena izgleda možda najbolje na estradi, tako da ne verujem da je Dušku lako da gleda iz kornera – kaže za „Hypetv.rs“.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM