Svet

September 4, 2022 12:38

By

Ovako je izgledala kao devojčica: Ceca Ražnatović je nikad nije želela a ona se sada oglasila moćnim rečima

Marina Visković podelila uspomene iz detinjstva

Neverovatna sličnosti Marine Visković i Anastasije Ražnatović koje su inače i veoma bliske drugarice oduševljava iznova oduševljava. Marina je veliki prijatelj njihove kuće a o tome koliko liče fanovi ne prestaju da komentarišu. Marina Visković je nedavno na svom Instagram profilu odlučila da otvori interakciju sa pratiocima pa je na pitanje znatiželjnog fana da li su ona i Anastasija sestre, šaljivo odgovorila:

Pročitajte: Zapalila Budvu – Marina Visković oduševila publiku nastup na crnogorskom primorju će se dugo pamtiti (VIDEO)

– Jesmo. Mene je Ceca rodila pre Veljka i Tase, ali me predala Gordani, jer je morala da snima pesme i gradi karijeru – napisala je ovu duhovitu dosetku Marina, istakavši da sa Cecom i Anastasijom gaji dubok prijateljski odnos i da je u njihovu kuću uvek dobrodošla. Marinina šala je tada naišla na ogromno interesovanje a mnogi i dan danas prepričavaju ovaj njen odgovor, koji je, sigurni smo, i našoj najpoznatijoj pevačici Ceci izmamio osmeh na lice.

Pročitajte: Evo gde je devojčica koja je bila deo porodice Ražnatović  – Isplivala istina o Tasinoj sestri koju je Ceca ostavila po rođenju

Ceca nikad nije želela da Marinu izostavi iz Tasinog života

Ipak, njihova sličnost, čini se pada u vodu sada kada vidimo kako je prelepa Marina izgledala kao devojčica i ako uporedimo sa slikama kada je Anastasija bila sličnih godina. Naravno, obe su preslatke, međutim povezanost u fizičkom smislu se u ovim godinama nije mogla prepoznati.

Podelivši preslatke uspomene putem Insatgrama, Marina se našalila sa nekoliko rečenica na slikama, a ona koja je najviše nasmejala pratioce bila je “zlobnici, samo vas gledam.” Kome je ova poruka bila upućena nismo sigurni, ali smo nepstrpljivi da Marinu i Anastasiju ponovo vidimo zajedno i divimo se njihovoj lepoti. Do tada, uživajte u ovim sjajnim fotkama…

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Dragana Mićalović u identičnim odevnim kombinacijama kojoj bolje pristaju (foto)

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot