svet

April 13, 2018 11:38

By

Marina Visković predstavlja dve nove pesme u Premijera Vikend Specijalu! (VIDEO)

 

Pop zvezda Marina Visković donosi u Premijera Vikend Specijal u nedelju u 14h dve nove pesme i dva nova spota.

Ona će kod Ognjena Nestorovića i Tijane Price predstaviti numere “Ludara” i “Dvostruki život”.

Pored Marine, gošća će biti i Dara Bubamara, kao i voditeljka TV Pinka Nina Radulović.

Pored ovih ekskluzivnih gošći, gledaoce očekuje i potresna priča u rubrici “Odakle se sele”.

Gledaoci će se upoznati sa životom jedne od najhumanijih žena koje je Balkan ikada imao. Nemanja Vujičić iz Skoplja donosi priču o Esmi Redžepovoj, jedinoj umetnici sa ovih prostora koja je bila nominovana za Nobelovu nagradu za mir i ženi koja je na pravi put izvela čak 47 dece. Gotovo dve godine nakon Esmine smrti, publika će videti do sada najpotresniju priču o njenom životu, stvaralaštvu, porodici i onome što je ostalo iza nje.

– Mislio sam da na svaki put polazim gotovo spreman, pa sam s tim ubeđenjem pošao i u Skoplje, ali ono što me je tamo dočekalo, ostavilo me je bez reči. Žena koja je toliko učinila za Makedoniju, danas nema ni svoj spomenik. Na kući u kojoj je živela stakla su polomljena, kamere počupane, a kuća veoma oštećena. Iako je Esmina želja bila da to bude muzej, za sada do toga nije došlo. Imao sam želju da mi na ta, ali i na još mnogo pitanja odgovori njen sin Simeon, da me upozna sa njenim životom, ali on nije hteo da da izjavu. Šta više, savetovao mi je da rubriku o Esmi uopšte ne smimam – kaže Nemanja o priči koju je snimio u Makedoniji.

Kakvo je bilo Esmino detinjstvo i zbog čega otac nije bio za to da se bavi muzikom, zbog čega je usvajala samo mušku decu, u kakvim je odnosima bila sa njima, suprugom, ali i sa mnogim poznatim ličnostima, kako su izgledali njeni poslednji dani i kako danas izgleda njena kuća, Nemanja otkriva u ovonedeljnoj rubrici “Odakle se sele”.

U vašoj omiljenoj emisiji o poznatima prvi ćete videti izveštaj sa koncerta Seke Aleksić u “Štark areni”.

Očekuje vas potpuno drugačija emisije, ako izuzmemo voditeljski par, zato ne propustite “Premijera-Vikend specijal” u nedelju 15. aprila uživo od 14 časova na TV Pink!

AUTOR: Svet

FOTO: Svet