Scandal

15 Jula, 2020 17:00

Marko došao na snimanje Luninim AUTOM! Nije se pozdravio sa Anabelom a onda je usledio HAOS!

Drugoplasirani finalista Marko Miljković bio je gost u emisiji „Amidži šou”. On se u Šimanovcima pojavio u novom BMW-u svoje devojke Lune Đogani.

UMESTO POMIRENJA – TUŽBA?

Marko je na snimanje stigao vidno raspoložen, pa je pripadnicima sedme sile otkrio da će i njegov automobil uskoro izgledati kao Lunin, a onda se dotakao Anabele Atijas i priznao da se sa njom verovatno neće ni pozdraviti.

„Ne znam šta da očekujem, idemo spontano, ne opterećujem se. Gledaću da iskuliram. S obzirom da se ni onda nismo pozdravili, ne znam što bismo sad, ali videćemo. Luna i ona su se videle pre sat vremena, susret je prošao super, kao svaki susret majke i ćerke”, otkrio je Marko za „Informer” i dodao:

„Što me samo za Anabelu pitate. Meni je žao što se ona toliko sekira kad sam ja u pitanju. Ona meni ne smeta, niti mislim da mi predstavlja nekakvu pretnju. Generalni utisak moj o Anabeli je da nema potrebe da se sekira toliko kad je Marko Miljković u pitanju”

S obzirom na to da Miljković priprema tužbe protiv određenih učesnika „Zadruge 3“, sve je zanimalo da li će se Anabela naći sa njim u sudskom sporu.

„Ima dosta tužbi koje mogu da pokrenem. Sve moram sa advokatima da vidim. Mislio sam, generalno, Anabeli da oprostim. Nešto je već u procesu“, rekao je bivši zadrugar.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević