luna i marko
Svet

22 Decembra, 2021 13:24

Marko i Luna PRIZNALI! Ostali bez PARA, nemaju ni za pristojan ručak!

Marko i Luna priznali su da zbog operemanja novog stana, nemaju ni za pristojan ručak. Kako su obajavili nov nemštaj i sređivanje doma, su im ispraznili budžet, a stolice za trpezarijski sto bilu bposlednja stavka, na koju su potrošili novac.

Marko i Luna PRIZNALI da su ostali bez para!

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su kupili novi stan na Bežanijskoj kosi, koji prema pisanju medija košta 160.000 evra, a sinoć su proveli prvu noć u njemu, te su o tome obavestili svoje fanove.

Večeras ćemo spavati u našem ovom domu, konačno nakon toliko dana haosa – rekao je Marko aludirajući na havariju koja ih je pre dva dana zadesil u stanu, kada je greškom majstora popustio filter u kuhinji i poplavio deo stana.Kako je istakao, nije još sve sređeno.

Marko i Luna pare

YouTube printscreen

To ćemo u hodu, bitno da smo konano se uselili.

Pre useljenja Marko i Luna svratili su u salon nameštaja, gde su poveli i malu Miju, a nakon toga snimili su kako se provode.

Dobro veče iz novog stana, večeras spavamo prvi put u novom stanu. Ne može da bude loše – rekao je bivši učesnik rijalitija i dodao da veče iskoristili da se vesele i da nazdrave čašom alkohola.

Par je za večeru imao paštetu i hleb, a oni su rekli da im nije žao, jer su sav novac potrošili na uređenje stana.

Marko i Luna beba

YouTube printscreen

Podsetimo, na lokaciji na kojoj Marko i Luna planiraju da se skuće cena kvadrata je oko 2.000 evra, pa će iskeširati oko 160.000 evra.

Stan je u zgradi u kojoj se radovi polako privode kraju i uskoro bi mogla da bude komplet sređena za useljenje. Cena kvadrata je 2.000 evra, ali mi je Marko rekao da je spreman da da i više para jer sada ima dobre prihode. Zarađuje dosta od Jutjuba i svog brenda garderobe, a Luna se svakako ponudila da i ona učestvuje novcem koji se daje unapred za kupovinu, ali on za to neće da čuje – priča izvor i otkriva da par ne planira da prodaje stan u kom sada živi na Novom Beogradu jer će ga rentirati, piše Kurir.rs.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN