Marko Janjušević Janjuš
Svet

24 Jula, 2021 17:00

Marko Janjušević Janjuš moli ženu da se pomire!

Janjuš moli ženu da se pomire!

Marko Janjušević Janjuš moli ženu da se pomire! On se nalazi očajnom psihičkom stanju posle finala, gde se povukao, nigde ne izlazi i jedino mu je bitno da nagovori bivšu suprugu Enu da se pomire kako bi mogao da viđa ćerkicu Krunu.

NE MOGU DA ŽIVIM BEZ ENE

Marko Janjušević Janjuš

Hoću što pre da izbrišem iz glave sve što se dešavalo u rijalitiju. Žena je bila u pravu oko zabrane, nemam pravo da se ljutim. Skroz je u pravu. Kad je videla sve što sam radio i kako sam se ponašao, trebalo je tako da odreaguje. Ipak ja treba da budem sa detetom, da budem dobar, normalan, a ovamo pred kamerama je haos. Ne znam šta radim i što sam se tako očajno se ponašao.  Najvše na svetu bih voleo da sa bivšom ženom imam dobru relaciju. Prvo bih voleo da budemo normalni, pa onda sve drugo polako. Meni kao da su svrake popile mozak – kaže Janjuš u dahu i dodaje šta sebi nikada neće moći da oprosti.

Ja sam dete zapostavio čitavih 20 meseci i to nikad sebi neću moći da oprostim, ne znam kako sam to mogao da dozvolim. Šta se to desi u glavi, nije mi jasno. Nisam neki klinja, balavac pa kao da ne znam. Ali ja zbog neke budale da srušim sebi život, umesto da budem sve vreme sa ćerkicom, sa mojim životom i ženom koja mi je rodila divno dete, ja kao ludak neki. Jedva čekam da se vidim sa Enom, da popričamo, vidimo šta i koliko može da se popravi, ispravi. Sve što kaže je u pravu. Može da me maže g*****a, jednu reč neću da joj kažem. Praviće Ena sigurno probleme, biće tenzije. To mi je jedino sad bitno. Ako sam trpeo deset meseci budalu za džabe, mogu i od svoje žene sve da istrpim zbog našeg deteta i mira. Neka me slome, poješću g***a i sve što treba samo da se sve vrati u normalu. Kunem ti se da bih najviše na svetu voleo da ponovo budem sa ženom i ćerkom – kaže Janjuš i nastavlja:

Sa Majom više nikad, pa da je poslednja na svetu! Ona će imati zabranu prilaska, nikakav kontakt sa njom više ne dolazi u obzir. Naša svaka svađa je morala da se završi odnosom ispod pokrivača, odnosno s****m, jer drugačije nije moglo. Jedino tako je mogla da se stavi tačka ili makar zarez na dreku, viku, histeriju, grebanje u rijalitiju. Onda se ona primiri, pa posle nekog vremena opet ispočetka. Čujem da su je neki zadrugari, kao, branili, a mene krivili, kao, ja sam bio glavni provokator. To nije istina. Njima je ušla u d**e svojim ulizivanjem, pa su zato bili na njenoj strani. To što sam ja istrpeo od nje mislim da niko normalan ne može.

Pročitajte: Marko Janjušević Janjuš šokirao javnost najnovijom objavom!

Maja Marinković

Janjuš moli ženu da se pomire!

Prvi susret Janjuša i Majinog oca umalo se završio tučom, ali je obezbeđenje uspelo da ih razdvoji. Janjuš je i preko telohranitelja pljuvao Takija, pretio mu, dobacivao uvrede i najgore reči. Skandal je izbegnut, ali posle ovog, svaki kontakt između njih dvojice je nemoguć.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ