Svet

22 Marta, 2021 19:00

Marko LJUT! Luna NEĆE da živi sa SVEKRVOM!

Luna Đogani i Marko Miljković savršeno se slažu i jedva čekaju da na svet dođe njihova ćerkica, a kako se taj dan bliži sve češće pričaju i razmišljaju kako će se snaći i organizovati budući da im je to prvo dete. Marku je čak čalo na pamet da u njihov novi dom pređe da živi Nedeljka koja bi im bila od neprocenjive pomoći.

Luna neće da živi sa svekrvom!

Luna zaista voli i poštuje svekrvu, ali se boji kako će se uklopiti sa svekrvom. Koliko god se njih dve i poštovale Luna se plaši da bi zajednički život pokvario taj dobar odnos. Marko zna da je njegova majka duša od žene, da je smirena, popustljiva i jako dobro, pa veruje da će pomoć u kući i oko bebe mnogo značiti Luni kada se porodi, a i sigurniji bi bio kada bi Nedeljka živela sa njima. Bar ne bi morao da brine o njoj jer ipak je ona žena u godinama, a živi sama u Brusu. Nit ima ko da joj kupi nit da joj se nađe ako se nešto desi. Svestan je i on da joj je kako godine idu sve potrebnija pomoć sina i snaje – priča za Svet dobro obavešeten izvor i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani)

-Luna i Marko već mesecima traže odgovarajuću kuću u okolini Beograda, a Marko je smatrao da u velikoj kući njegova majka nikom neće smetati jer nije naporna i navalentna žena. Razmišljao je čak i da proda kuću u Brusu, pa da i taj novac uloži u kupovinu novog doma. Međutim kada je Luni rekao o čemu razmišlja ona je poludela, rekla mu je da to ne dolazi u obzir i da ne želi da živi u zajednici. Ona je pokušala da mu objasni da nema ništa protiv njegove majke, već da je neizbežno da se porodični odnosi naruše kada su svi pod istim krovom. Jednostavno, ona želi svoju privatnost, a ne da joj se neko meša i visi joj nad glavom. Marko je onda i odustao – kaže izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

Anabela je podržala Lunu, smatra da to ne bi bilo dobro ni za koga i posavetovala je da ne pristaje na kompromis u ovom slučaju, jer kako kaže ne treba joj svekrva u kući – zaključio je izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani)

Luna ipak za svekrvu uvek ima samo reči hvale i voli je, a nedavno je i priznala da se svakodnevno čuju.

Svekrva me često zove, voli da zna da sam dobro, govori mi da ne idem bosa, da mi ne bude go stomak, da se hranim zdravo, da ne dižem teško. Čujemo se često, ona je isto iskusna – rekla je Luna.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ