marka miljkovića zaustavila policija
Svet

18 Juna, 2021 22:00

Markov otac priznao: Propast je ako Luna bude MAJKA kakva je Anabela!

Otac Marka Miljkovića Dobrivoje raduje se unučici, iako priznaje da nije preterano upućen u dešavanja i odnos sina i snaje. On živi u selu nadomak Brusa, ima veliko seosko domaćinstvo koje kao penzioner održava i uživa. Supruga Nedeljka je u Brusu, ali zvanično nisu razvedeni.

Markov otac priznaje: Ne bih da Luna bude kao Anabela!

Znate šta, ja se ništa ne mešam kada su Marko i Luna u pitanju. Oni odlučuju o svemu, a ja sam tu da ih podržim. Naravno da bih voleo da se pravi veselje povodom rođenja unuke, ali da li će i kada to biti, oni će odlučiti. Sigurno da na to utiče i cela ova priča oko korone – rekao je Markov otac za Svet i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

-Bili su zajedno pre nekoliko meseci kod mene, onda je Marko nedavno svratio. Bio je sa majkom na kontroli u Beogradu, pa me je obišao u povratku, ali nije mogao dugo da se zadrži jer je Luna ostala tamo. Zvao me je kada je bilo građansko i crkveno venčanje, bio sam upućen u sve. Priju i priku, ondosno Gagija i Anabelu nisam upoznao, mislim, znam ljude sa televizije, javne su ličnosti, ali nismo se videli ni čuli nikad. Biće prilike i za to kad se dete rodi. Srešćemo se sigurno nekad negde. Retko kad ja idem u Beograd. Imam puno posla ovde kod mene na selu, udaljen sam 10 kilometara od Brusa, ali imam sve što mi treba, pravo gazdinstvo. Vodim neki drugi, povučen život. Nisam iz te estradne priče – rekao je Dobrivoje kada smo ga kontaktirali.

Međutim, pre samo godinu dana, bio je mnogo opširniji po pitanju Lune, Gagija i Anabele, koji su u tom momentu s njegovim sinom bili u “Zadruzi”. Tada je govorio stvari, koje ili više ne misli, ili ne sme da ponovi.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Marko Miljković o Luninom POROĐAJU! Evo kako se oseća! (VIDEO)

Što se tiče muško-ženskih odnosa Luna mora da poštuje Marka, jer on sa te strane neće pogrešiti. Ne znam da li je Luna pod Anabelinim uticajem bila, ali sam video da ona pošto-poto hoće da ćerka ide njenim stopama. To mi se nikako ne sviđa, da se udaje više puta, da ima više muževa, partnera, ljubavnika… Sa druge strane, Gagi je dobar čovek. Međutim, opijati su prilično uticali na njega. Koliko se ja razumem u te psihijatrijske bolesti, vidim da je sve to imalo uticaja na njega, ali i da se oporavio, samo je usporen. Da li je Luna bila pod uticajem Anabele ili je, s obzirom na to da ju je ona rodila, to nasledno ili DNK, šta li je, ne znam. Propast bi bila za Marka da Anabela uspe u nameri da Luna ide njenim stopama – rekao je pre godinu dana Markov otac Dobrivoje za Skandal i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

Šta sad, da se Luna uda za Marka, pa da se posle godinu, dve razvede, pa da nađe nekog drugog, pa nekog alkoholičara. Marko nije alkoholičar, popije poneko pivo, ali nije zavisnik. Jedini porok su mu cigare. A za ono što je Anabela pričala da koristi drogu i opijate, treba da je bude sramota. Ja za Lunu ne mogu da kažem ništa ni dobro a ni loše, ostavljam to Marku. Ako Luna hoće sa njim, morala bi po svaku cenu da zaboravi na roditelje, ne bukvalno, ali da sluša svoje srce. Luna je ispušteno dete. Anabela je volela egzotična mesta, ostavljala je ćerkice kod nekih žena i baba, a ona išla da se provodi po Maldivima, Tunisu, Egiptu. Pa, što nije povela i ćerke, nego raznorazne partnere, ja to nisam video, ali sam čuo. I kakva će Luna da bude ako je takva majka. Ona hoće da ide da bude pevaljka, ali možda nema sluha za to. Koga god Marko da izabere, ja se ne mešam, treba njemu da se svidi a ne meni. Taman i Romkinju da dovede, ako je njemu dobra, i meni će da bude super – zaključio je Dobrivoje.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / BOJAN VUKOVIĆ