Scandal

2 Januara, 2021 18:00

Markova BIVŠA PRETI po gradu! „Neću dozvoliti da Marko i Luna OSTANU ZAJEDNO!”

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, bivša devojka Marka Miljkovića načisto je povilenela kada je shvatila da su on i Luna zaista srećni, te da čekaju bebu i grade lep porodični život!

Rešila da ih razdvoji!

Naime, ona je bila s Markom pre njegovog ulaska u Zadrugu 1 i bili su zaista skladan par! Imali su planove koje sada Luna i Marko sprovode u delo, pa se devojka nameračila da im od života napravi pakao!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

Ta devojka se nadala da će ona biti Markova žena i da će sa njom čekati bebu kao sada sa Lunom. Oni su planirali i da pokrenu biznis, te da sagrade veliku kuću van Beograda, međutim, Marko sve to sada radi s Lunom čija trudnoća sjajno napreduje, tako da ova ne miruje! Samo izmišlja spletke i trudi se da im zagorča život – objašnjava izvor SCANDAL! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

Srećom, Marko je promenio sve brojeve i mejlove i dotičnu je blokirao na svim mrežama, tako da ona ne može da dođe ni do njega, a kamoli do Lune, što je dodatno izluđuje. Preko zajedničkih poznanika mu poručuje da će ga pratiti, te da će izlaziti na mesta na koja redovno idu on i Luna, a sve sa ciljem da ih maltretira i da tobože Luni prenosi detalje o Markovim neverstvima. Kaže kako neće stati dok ih ne uništi i da ne mogu oni da budu srećni ako nije ona! Međutim, njih dvoje su toliko okupirani planovima za budućnost i bebom da ih ništa od toga ne dotiče. Sve zlobne namere ignorišu i gledaju svoja posla, a i svima oko njih je jasno da je dotična luda i da samo gubi vreme plasirajući laži i izmišljotine – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!