stanija i marko
Svet

November 22, 2021 20:00

By

Marku ZABRANJEN ulazak u Ameriku! Staniji PROPALI planovi!

Stanija Dobrojević već je trebalo da sa dečkom Markom Markovićem otputuje u Ameriku, međutim, ambasada je odbila da mu izda vizu. Svi planovi o zajedničkom životu preko bare sada su propali, tako da Stanija odlazi sama.

Staniji propali planovi!

Marko je predao sve papire koje su tražili, imao je sve potvrde i bili su ubeđeni da će dobiti turističku vizu.Međutim, desio se hladan tuš! Odbili su ga, ali nisu naveli konkretan razlog za tu odluku. On ima pravo ponovo da aplicira za šest meseci, što znači da još pola godine ne mogu da ostvare svoje planove. Sad je Stanija morala drugačije da se organizuje. Jako se iznervirala. U četvrtak je ranom zorom odletela sama za Njujork, pa je onda nastavila dalje. Marko će za to vreme da bude u Rumi i ubrza majstore koji renoviraju stan. Posle togaide kod svojih u Crnu Goru – kaže izvor Sveta i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic)

Stanija se vraća u Srbiju pred kraj decembra i želi da tada sa Markom ode na skijanje i da novogodišnje praznike zajedno dočekaju na nekom lepom mestu. Ovih mesec dana u Americi brzo će joj proleteti jer mora da pozavršava poslove. Ona je nedavno sklopila ugovor sa jednom firmom o distribuciji njihovih suplemenata na Balkanu, pa kad sve to obavi, vraća se u Srbiju – zaključio je izvor.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ