Svet

February 18, 2023 16:15

By

Bilo je užasno bolno i peklo me je… Problem svake druge žene na planeti Martina je rešila ovim načinom ishrane

Martina Vrbos smršala 50 kilograma uz pomoć ove ishrane

Martina Vrbos godinama je vodila borbu sa viškom kilograma – najviše se ugojila nakon trudnoće, kada je imala 120 kilograma. Međutim, uspela je da smrša čak 50, pa je njena kilaža sada 70 kilograma.

– Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela brzu hranu, gazirana pića sam pila u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma. Sporo sam se kretala, butine su mi se trljale jedna o drugu, a to je odvratan osećaj. Bila sam troma, sve mi je bilo teško da radim – počela je priču pevačica za “Informer”.

Pročitajte: Osušila se Suzana Mančić, na njoj sve visi – Od raskoši ostala samo bunda FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)

Ona je zatim otkrila da je smršala uz pomoć autofagije, režima ishrane koji je poslednjih godina jedan od najpopularnijih,a praktikuju ga i mnoge javne ličnosti.

– Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osećam, imam mnogo više energije – objasnila je Martina, koja želi da smrša još 12 kilograma.

Pročitajte: Bila je zvezda Survajvera, a kada se udala za Srbina i povukla se iz javnosti – Ovako danas izgleda Martina Vrbos (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)

– Želim da imam 58 kilograma, tako da moram da smršam još 12. A tada ću, čini mi se, gola šetati ulicama, da svi vide koliko sam zgodna – rekla je pevačica na čijem jelovniku su sada riba, potaž, salate, ali i burek.

Uz promenu režima ishrane, Martina je počela i redovno da trenira, a u budućnosti želi da pokrene i program kojim će pomagati drugim ženama da se reše istih problema koje je i ona imala.

Pročitajte: Trik za brzo mršavljenje – Marija Šerifović se osušila, a evo u čemu je tajna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)

– Vežbam tri puta nedeljno. Toliko se dobro osećam da imam potrebu da pomažem i drugim ljudima da smršaju. Planiram da pokrenem svoj program u kom ću žene savetovati i bodriti ih da promene svest o zdravom načinu života. Ja najbolje znam kako im je jer sam prošla kroz sve to – zaključila je.

AUTOR: SVET

IZVOR: Lepa & Srečna

FOTO: ATA images