Maša Terzić pokazala sina Kolju
Svet

August 19, 2022 20:45

By

Maša Terzić konačno pokazala sina Kolju: Jedan detalj o ocu deteta posebno intrigira (foto)

Maša Terzić pokazala sina Kolju

Pre tačno mesec dana sin Maše Terzić, ćerke generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, stigao je na svet, a ponosna mama sve do danas  uspešno je skrivala sina od javnosti.

Pročitajte: Veljko je prošlost – Maša Terzić u vezi sa zlatnim orlićem

Foto: Instagram Screenshot

Maša Terzić pokazala sina Kolju ali ne i oca deteta

Preslatki dečak već osvaja srca porodice i prijatelja a atraktivna brineta, koju javnost zna po vezi sa Veljkom Ražnatovićem, poklekla je pred izazovom i ipak fotografiju sina objavila na “Instagramu”. Na njoj njih dvoje poziraju okruženi hiljadama crvenih ruža, koje je Maši poklonio budući suprug, a Koljin otac, što je sliku učinilo emotivnijom.

Pročitajte: Dok Veljko i Ceca uživaju u Ksenijinom društvu – Maša Terzić našla novog dečka (foto/video)

Maša Terzić pokazala sina Kolju – Poklon od budućeg supruga raspametio

Veliku pažnju javnosti privukao je ovaj Mašin potez, a osim komentara koliko je dečak sladak i lep, ispod slike pojavila su se i zapitkivanja ko je misteriozni biznismen kojem je ćerka Zvezdana Terzića rodila dete. Kako pišu domaći mediji, u pitanju poslovni čovek, sa razvijenim, uspešnim biznisom koji ne voli medijsko eksponiranje. Zna se i da je Mašu romantično zaprosio kao i da će je za ženu uzeti na destinaciji van Beograda.

Podsećanja radi, zaljubljeni par planira da se venča na egzotičnoj destinaciji uz prisustvo 50 zvanica, a sin Maše Terzić imaće počasno mesto i zadatak, stoga se sa svadbenim veseljem čeka da on malo poraste.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Instagram Screenshot