Star

September 15, 2021 17:05

By

Mateja ima pakleni plan! Taru šalje u ZATVOR zbog pretnji!

Mateja Matijević pred ulazak u Zadrugu otkrio je da nema devojku, i da postoji nekoliko cura koje su mu zapale za oko i sa kojima bi započeo ljubav u rijalitiju. Međutim, kako se šuška da će se njemu u rijalitiju pridružiti i Tara Simov koja je priznala da ga voli i dalje, Mateja je rekao da sa njom ne želi ni da komunicira, jer sluti da ona želi opet da mu napravi pakao!

Mateja ima pakleni plan!

Ako Tara uđe, ja smatram da ne treba da imamo komunikaciju. Vrlo joj je jasno da je sa moje strane ta priča odavno završena, ne mislim ništa loše o njoj, ali ja prema njoj nemam nikakvu emociju, baš nikakvu. Ne bi me čudilo da pravi dramu, pogotovo ako ja ostvarim neku vezu, ali ovog puta se ne povlačim, vrlo ću da se suprotstavim. Što se tiče Ša, upoznao sam ga, nemam šta da kažem o njemu. Ja njoj nikada nisam davao lažnu nadu, neću ni sada, i vrlo je moguće da se zaljubim u rijalitiju – rekao je Mateja pred sam ulazak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Inače, kako Star saznaje, pre nego što je ušao u rijaliti, Mateja je svom advokatu potpisao punomoć da ako se desi neki konflikt sa Tarom, odmah pokrene tužbu i da traži zabranu prilaska.

Tara vrlo otvoreno priča o tome da voli Mateju, a on negde ima u glavi šta može da se desi ako zajedno budu u rijalitiju. Zbog toga je nekoliko dana pre ulaska seo sa advokatom i dao mu punomoćje. Ako kojim slučajem Tara nasrne fizički na njega advokat će odmah da pokrene krivičnu tužbu. Svestan je da tako može da je pošalje u zatvor, jer Tara već ima neke tužbe, i malo fali da završi iza rešetaka. Čak je ostavio advokatu i poruke koje je dobijao sa raznih brojeva telefona, za koje veruje da mu je slala Tara. To su poruke u kojima mu se preti da ako bude bio viđen sa nekom devojkom, ona neće dobro da prođe – priča izvor Stara koji je blizak Mateji.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ