Star

28 Februar, 2021 19:00

Matora BACILA OKO na Aleksandru Mladenović! Drug sve OTKRIO!

Jovana Tomić Matora ne krije da se primila na Aleksandru Mladenović.

Jovanin drug sve otkrio!

Naime, od kada je pevačica pevala zadrugarima, Matora ne prestaje da priča o njoj, čak joj je i na žurki dobacila da će uraditi sve za nju i da je čeka napolju. Aleksandra se oko ovoga nije oglašavala, ali zato Jovanin drug Nikola tvrdi da se neće tek tako izvući.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23)

Video sam da je Matora bacila oko na Aleksandru i nisam se iznenadio jer ona jeste njen tip, ona voli takve devojke, male, a opasne. Vidim da Matoru baš drži sve to, samo o njoj priča. Matora je taj tip, ona kada zna da je neko strejt, to je još više loži, tako je bilo i sa Sanjom. Ne znam da li ima šanse kod Aleksandre, kontam da nema, ali to njoj niko neće moći da objasni. Teško će se Aleksandra izvući, ova kad baci pik na nekog, teško ostavlja na miru -kaže Nikola za Star i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_)

Jovana je i ranije Aleksandru komentarisala kao dobru ribu, ali sada je slobodna i videla je uživo i baš je odlepila za njom. Ona će čim izađe naći njen broj i krenuće u napad, pazite šta vam kažem. Ali dobro, njeno je da proba, a Aleksandra je ta koja će da odluči. Ja bih savetovao Aleksandru da što pre nađe momka – našalio se Matorin drug koji se dotakao i Monike.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝕄𝕠𝕟𝕚𝕜𝕒 𝕄𝕠 ℍ𝕠𝕣𝕧𝕒𝕥 👑 (@mo_horvat)

Ma, ne, Jovana se sa Monikom zeza, kad se napije napada Moniku, a Moniki se Matora baš sviđa, to se vidi. Nije ona tip žene koje Jovana voli, Monika mi je previše drska za Matorin ukus. Sanja možda deluje drsko, ali nije, mada vidim da se Matora od Sanje ohladila skroz – zaključio je Jovanin drug za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ