Svet

May 29, 2021 21:00

By

Matora likuje! Nema bebe! Sanja sad mora na lečenje!

Jovan Cvjetić Cvele smatra da ako se ispostavi da je Sanja Stanković zaista trudna, bolje će o njoj i njenom detetu brinuti bivša devojka Jovana Tomić Matora nego potencijalni otac Filip Car.

VELIKA ENIGMA!

“To je velika enigma u rijalitiju da li je ili nije trudna, ni ona ne zna, a kasni joj ciklus već dva meseca.

Filip se posle saznanja da će možda biti otac malo promenio, uozbiljio, ali ipak mislim da bi se Matora tu bolje snašla.

Ozbiljnija je, zrelije razmišlja, a i njih dve su dugo bile zajedno pa bi joj se sigurno našla za sve”, rekao nam je Cvele i osvrnuo se na učešće Nadice Zeljković, majke Kije Kockar, za koju smatra da je dobro proučila rijaliti i da igra igru.

“Preko dana, kada nemamo emisije, Nadica zna lepo da priča, da posavetuje, bude zaista super, međutim, kad krene za crnim stolom, ona se promeni. Zna da provocira, da bude jako oštra i gruba u komentarima. Kad većina kaže jedno mišljenje, ona kontrira. Kapiram da je to deo neke igre. Pa, ona samo jednom svojojm rečenicom ili je po nekad dovoljno reč da kaže zna Ša da izbaci skroz iz koloseka. Ima sigurno svoje fanove i glasače, ali i ćerkina podrška joj je sigurno pomogla.”

Cveleta je, kako priznaje, po izlasku iz rijalitija dočekao haos u posljnom svetu, a jedan deo se tiče i njegove veze sa Anjom.

“Sačekaću da ona izađe pa ćemo pričati i sa njenim i mojim roditeljima. Oni su protiv naše veze. Znam da se dosta toga izdešavalo, ali mi se volimo i verujem da će se svi ti problemi prevazići”, kaže Cvele na kraju razgovora.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, NIKOLA TOMIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM