Star

July 17, 2021 15:00

By

Matora smuvala Sandru! Privela je u STAN!

Sandra Rešić nije izgledala nikada bolje, a na njen novi imidž nije ostala imuna ni Matora! Od kada su napustile rijaliti, Matora se baš bacila na osvajanje pevačice u čemu je izgleda i uspela.

Matora smuvala Rešićku

Matora nije mogla da veruje kada je videla kako se Sandra skockala, malo ko je prepoznao jer je promenila lični opis. Mnogi nisu ostali imuni na nju, ali je Matorina upornost ipak bila efikasnija. Njih dve su bile zajedno na žurki Zadruge, đuskale su zanosno, pa je bilo jasno da se tu nešto dešava, ma Matora se nije odvojila od nje. Čak ni Sanju, koja je bila na dva metra od nje, nije konstatovala. Predložila je Sandri da nakon žurke u Šimanovcima odu zajedno u jednu kafanu, na šta je Sandra pristala. Tamo su osvanule sa još nekim zadrugarima, a kada je trebalo da se krene kućama, Matora je zvala Sandru da prespava kod nje u stanu – priča izvor za Star koji se našao u istom društvu.

Sandra je mislila da se Matora šali, ali ona joj je rekla da je u šoku da je se boji i da apsolutno nema nikakve namere, samo želi da je ugosti i da prespava kod nje, tako da je Sandra na kraju popustila. Šta se dalje dešavalo ne znam – završava izvor.

Podsećanja radi, Matora i Sandra su imale strastveni poljubac na Zadrugoviziji, pa je Jovana možda poželela da se priseti tih momenata.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: E-STOCK