Scandal

25 Jula, 2020 09:59

Matoru NAPAO Sanjin bivši dečko! NABO JE U GLAVU ispred restorana!

Bivši dečko Sanje Stanković, inače Matorine bivše devojke, fizički ju je napao ispred jednog prestoničkog restorana, gde je došlo do tuče.

MATORA: „OK SAM, NE BIH DA KOMENTARIŠEM…“

– Ok sam… Ništa, ne bih sad da komentarišem, nervozna sam, tako da… Sad nisam trenutno u elementu, ne mogu da pričam. Desilo se šta se desilo, ne mogu sad da pričam, izvini molim te – rekla je Matora, a šta se zapravo desilo ispričala je Ivana Šopić, koja je bila sa Matorom na večeri.
– Ma, nabo Matoru Sanjin bivši dečko u glavu… Sedeli smo, on je sačekao da ona uđe u taksi, izvukao iz auta i nabo! Oni su se pokoškali, posle su sedeli, brecali su jedno na drugo, ozbiljan je haos bio. Bili su u restoranu, ljudi su smirivali. Ona je krenula kući, on je pojurio, izvukao iz taksija i nabo u glavu… Strašno! – šokirana je bila Ivana Šopić.
Jovanina majka nije ni znala šta se desilo, dok je Sanja istakla kako ne može da dođe sebi.
– A šta se desilo, ja nemam pojma? Nismo se čule, odnosno čule smo se poslednji put pre oko sat i po vremena i ništa mi nije rekla. Rekla mi je samo da je na večeri sa nekim prijateljima – rekla je Jovanina majka.

SANJA NE ZNA O ČEMU SE RADI

Sanja se nije javljala na pozive, ali se oglasila na Instagramu.

– Nisam u stanju da se javljam i odgovaram na pitanja. U šoku sam i veoma mi je žao zbog incidenta koji se desio. Za nasilje u bilo kom obliku nemam opravdanja. Molim vas da ne očekujete od mene da odgovaram za tuđe reči i postupke. Ja sa tim dečkom nisam u kontaktu i ne znam o čemu se radi.

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL! I INSTAGRAM