Star

13 Septembra, 2021 18:00

Mensur otkriva sve PIKANTERIJE o Maji! Caru neće biti dobro!

Mensur će napraviti haos u Zadruzi kada bude otkrio sve pikanterije koje je radio sa Majom Marinković u poslednja dva meseca. Njegova istina izazvaće opštu pometnju jer se pored njega u Beloj kući nalazi i Majin sadašnji dečko Filip Car.

Mensur otkriva sve pikanterije!

Baš je interesantno da Maja kad god je slobodna nikad mi ne piše i ne zove me, a čim nađe dečka odmah počne da me juri da se vidi sa mnom. Eto sada je sa Carom, a stalno me tajno zove. Tako je bilo i prošlo leto kada je bila sa Janjušem. Očigledno da ti njeni momci ne mogu da joj pruže ono što njoj treba, pa mora devojka da se zadovolji na drugoj strani. Čim se smuvala sa Carom, doletela je kod mene u Budvu. Jurila me celo leto i pratila u stopu. Ne znam šta je to, ali očigledno nalazi pogrešne momke za zabavljanje čim provod traži kod mene – objasnio je Mensur pred sam ulazak u Zadrugu i obećao da će sve pikanterije o Maji ispričati pred kamerama:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Maja je imala tuču i burnu svađu sa Filipom, haos su napravili i odmah me je zvala da mi plače preko trelefona i pita šta da radi i što joj se takve stvari dešavaju. Šta da joj kažem, samo sam je pozvao da provede noć kod mene da malo razbistri glavu. Očekujte da će i u rijalitiju biti svega i svačega, pogotovo kada se za stolom nađemo Maja, Car i ja – objasnio je Mensur za Star.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Kako Maja ulazi naknadno u rijaliti, već nam je jasno da će opet leteti perje.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ