Star

September 9, 2021 22:00

By

Mensur raskrinkao Minu! Viđala se sa FUDBALERIMA po toaletima?!

Mensur Ajdarpašić raskrinkao je bivšu devojku Minu Vrbaški.

Mensur raskrinkao Minu!

Naime, Ajdarpašić je otvorio dušu i otkrio pravu istinu o raskidu sa Minom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MENNSSSUR (@mennsssur)

Kad smo bili u ljubavi tada, naglo je ušla u rijaliti, brzo, odmah, nije pustila da se ohladi prirodno, meni je 15 dana bilo bezveze, izdala me je na kraju krajeva. Ja sam zbog nje odustao od prethodne sezone, a jako mi je bila potrebna ta sezona. A onda je ona ušla. Ja sam i pre toga digao ruke, ali nisam znao da će da prokocka to. Ušla je u rijaliti, potpuno sam ravnodušan – počeo je Mensur i nastavio:

Nismo se videli posle raskida, nije bilo prilike da se vidimo. Ako se desi taj susret, mene ne grize savest. Ja sam tu čist, sve što sam radio, radio sam iz ljubavi. Nisam ni u jednoj vezi bio posle nje, nisam nikoga voleo posle nje. Odmarao sam se od tog odnosa. Sebe sam vratio psihički dosta, baš sam bio pao. Sad sam pod kontrolom i u punoj snazi – istakao je on i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mina Vrbaski (@minavrbaski)

Ja nisam želeo da verujem da će ući odmah u novi odnos, ja sam sve pre toga držao pod kontrolom. Nismo imali situaciji ni da joj se neko javi, posle su isplivale priče da se viđala sa fudbalerima po toaletima nekim. Bitno je da se sve završilo prirodno. Ružno je postupila. To što je ušla u neke odnose, to govori o njoj. Voleo bih da se unormalila. Voleo bih da čujem da je sutra postala normalna devojka koja je naučila iz svog iskustva nešto, ali očigledno ništa novo nije pokazala u odnosu na pre – zaključio je Mensur.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ