mensurov drug
Star

December 5, 2021 15:00

By

Mensurov drug tvrdi: „Milica je PSIHO! Biće mu GORE nego sa Minom!”

Mensur i Milica pokušavaju na sve načine da dokažu da je njihova ljubav velika i prava, ali im to nikako ne polazi za rukom, jer im svetlu budućnost ne predviđa niko. Za Star se oglasio Mensurov drug iz Bara koji kaže da mu se Milica nimalo ne dopada i da se boji da se Mensur neće lako otkačiti od te male.

Mensurov drug raskrinkao Milicu!

Mislim da je Mensur uvideo da je Milica nestabilna devojka, to nema veze sa njenim godinama. Prosto je nesigurna i labilna. Imam utisak da ona seksom pokušava da zadrži Mensura. Od te veze nema ništa, ona je gora od Mine Vrbaški, ima neki psihički poremećaj, kad god ustane da komentariše nešto, ona histeriše, viče, ma nestabilna ličnost skroz. On nema kud, tamo je zatvoren, ali nema trika da on planira sa njom nešto ozbiljno. Niko živ ga ne podržava u vezi sa njom. Mala ima psihički problem, sigurno. Ja se bojim da on napolju neće moći da se otkači od nje. Proganjaće ga, možda će ga i ucenjivati, ona mi je fazon onih devojaka koja će da preti da će se ubiti ako je ostavi. A, izgleda mi da sledi taj scenario – kaže Mensurov drug za Star i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mina Vrbaški (@minavrbaski)

Ako Mina uđe, njemu neće biti svejedno, tek tada će sa ovom da ima probleme. Da je pametan da počne da se sklanja od nje i da je ladi, nego se valjda plaši lomova i svađa – završava izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ