Merima-Njegomir
Svet

22 Novembra, 2021 14:04

Merima Njegomir će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana!

Neutešna porodica Merime Njegomir, saopštila je kada i gde će se održati komemoracija i opelo legendarnoj pevačici.

Merima Njegomir će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana!

Pevačica Merima Njegomir, koja je preminula u 69. godini posle borbe sa opakom bolešću, biće sahranjena na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana 23. novembra, a opelo će se održati u 14.30.

– Sa neizmernom tugom i bolom, obaveštavamo rodbinu, brojne prijatelje i poštovaoce, da je naša draga majka i baka, Merima Njegomir, preminula 20.11.2021. godine. Komemoracija će se održati u zgradi Radio Beograda u Kamenoj sali 23.11.2021. godine u 11 sati.

merima njegomir

Izjave saučešća porodica će primati istoga dana u Crkvi Svetog Nikole, na Novom groblju u Beogradu od 12.30. Opelo počinje u 14.00 časova, nakon čega ćemo našu Merimu ispratiti do Aleje zaslužnih građana – dala je saopštenje neutešna porodica.

Podsetimo Merima je preminula nakon borbe sa rakom pankreasa, od koga je preminuo i njen kolega, pevač Marinko Rokvić. Merima je nedavno govorila o svom zdravstvenom stanju i isticala da su joj porodica i prijatelji bili najveća podrška.

Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću. Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno – rekla je pevačica pred smrt.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/DRAGAN GAJIĆ