Maja Marinković ugradila silikone
Svet

8 септембра, 2023 15:45

By

Mesec dana agonije: Maja Marinković pod jakim lekovima, isplivale slike kako izgleda FOTO

Maja Marinković ugradila silikone u gluteus i sada trpi jake bolove

Maja Marinković dala je 4.500 evra kako bi u Zadrugu ušla sa savršeno zaobljenom zadnjicom, ali kako njeno telo sada izgleda videćemo tek kada joj lekari daju zeleno svetlo za rijaliti. Ona se operisala u jednoj privatnoj klinici ugradila silikone u gluteus.

Maja Marinković ugradila silikone

Lekari kažu da je intervencija u totalnoj anesteziji prošla u najboljem redu, pa je već sutradan otpuštena na kućno lečenje. Maju je otac Taki izveo sa klinike, a pošto je nekih nedelju dana od intervencije zabranjeno sedenje, Maja u autu mora bukvalno da leži potrbuške.

Maja Marinković ugradila silikone

 

– Ona ima rez iznad trtične kosti kroz koji su uvučena dva silikonska implantata. Oni mogu biti različitog oblika i Maja je pre operacije izabrala kako želi da joj zadnjica izgleda.  Ovi silikoni su tvrđi nego oni koji se ugrađuju u dojke i prvih nekoliko dana su bandažirani kako se ne bi pomerili. Maja mora da nosi specijalni mider i ne sme da sedi pet do sedam dana. Nju sada to boli, zato pije lekove, mora da se pridrižava svega što su joj lekari rekli, a naj- važnije je da nikako ne sedi i ne leži na leđima nego potrbuške – kaže njena drugarica.

Maja Marinković ugradila silikone

Ako bude poslušala lekare Maja u Zadrugu neće ući najmanje još mesec dana, ali nekima je potrebno čak šest meseci da prestanu da osećaju te silikonske implantate kao strano telo.

Kod nje će to brzo ići jer je ona navikla na estetske intervencije i voli ih. Pa nema šta nije radila. Na to je do sada dala 30.000 evra. Grudi, usta, zubi, brada, jagodice, nos, obrve, trepavice, sve je to dorađivala, ali njen otac Taki ne žali ni dinara i uvek kaže “Lepota je skupa”.

Maja Marinković ugradila silikone

– Maja u ovoj sezoni Zadruge puca na prvo mesto i zato se ovako priprema, a rešila je da se opasno poigra i sa Janjušem koji se zarekao ženi da je više nikada neće prevariti u rijalitiju. Sada hoće da svima dokaže kako je nikada nije prežalio i sve će uraditi da on opet poludi za njom – kaže njena drugarica.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Rajko Ristić