horoskop
Star

6 Aprila, 2022 08:00

Mesečni horoskop: Blizancima je pravo vreme da krenu u ljubavnu akciju

Mesečni horoskop za sve rođene u znaku Blizanaca je pred vama.

 

Horoskopski znak Blizanac

Mesečni horoskop za sve rođene u znaku Blizanaca

FOKUS JE NA ZDRAVLJU

Bilo bi dobro da u periodu koji je pred vama obratite malo više pažnje na svoje zdravstveno stanje – naročito se preporučuje da ne zanemarujete srce i krvne sudove, a prijala bi vam i masaža vrata tokom aprila

Bilo bi dobro da u aprilu posvetite malo više pažnje svom zdravlju, naročito nakon 15. u mesecu. Posebnu pažnju posvetite srcu i krvnim sudovima i idite na masažu vrata. Kada je o poslu reč, Mars će uću u vašu 10. kuću 15. aprila, što znači da ćete postati nešto agresivniji u nadmetanju s konkurencijom. S druge strane, moći ćete da računate na pomoć prijatelja i saradnika. Od 1. do 17. aprila, zahvaljujući Jupiteru i Neptunu, imaćete priliku da stvorite predispozicije za napredovanje na poslu, a položaj tih planeta daće vam vetar u leđa i kada je reč o ljubavi. Ako ste slobodni, dobićete šansu da se upustite u vezu sa nekim ko je na visokom položaju, ali moraćete da razgraničite sa sobom da li je to ljubav ili neki odnos iz čiste koristi.

VRATITE DUGOVE
April će biti dobar mesec za druženje s prijateljima, ali oni će osetiti da ste na neki način rastrzani. Naime, želećete da budete uspešni u poslu, ali ćete isto tako osetiti potrebu da poradite na svom duhovnom razvoju pod uticajem Sunca, koje će 20. aprila ući u vašu 12. kuću, gde će se 30. aprila dogoditi njegovo pomračenje. Kada je reč o finansijama, one će u aprilu biti više nego dobre, naročito do 16. u mesecu. Nakon toga bi novac trebalo da iskoristite da vratite dugove.

Pročitajte: Mesečni horoskop: Bikovi će dostići vrhunac na svim poljima

PROMENE SU DOBRE

Maj će biti dobar mesec, mada postoji mogućnost da dođe do određenih promena u vašem životu. Upravo će maj, ali i jun, biti povoljni meseci za lični razvoj. Ako ste se dvoumili da li da uzmete sudbinu u svoje ruke – odgovor je potvrdan. Učinite sve što možete, promenite ono što mislite da treba kako biste ostvarili sve svoje ciljeve, jer će tokom celog maja zvezde biti na vašoj strani. Verujte u sebe, ne morate se konsultovati sa drugima oko svojih poteza. Ukoliko ste u proteklom periodu bili sami, pravo je vreme da krenete u ljubavnu akciju i načinite prvi korak prema osobi koja vam se dopada.

FINANSIJSKA KRIZA

Pomračenje Meseca 16. maja desiće se u vašoj 6. kući, koja se odnosi na zdravlje i posao. Moguće je da će doći do nekih promena na radnom mestu. Kada je reč o zdravlju, možda ćete biti uplašeni, ali shvatićete da neće biti razloga za strah. S obzirom na to da će pomračenje Meseca uticati na Saturn, možda ćete u maju imati bliska iskustva sa smrću (moguće je da ćete je vi ili neka osoba iz vašeg okruženja izbeći „za dlaku” ili da ćete u svom okruženju imati smrtni slučaj). Naravno, pomračenje Meseca će, kao i obično, uticati i na finansije – moguća je manja kriza, ali ne brinite, sve će se vratiti u normalu vrlo brzo.

LJUBAVNA SLAGALICA

Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati tokom aprila i maja. Blizanci i ostali znaci:

OVAN Budite popustljiviji prema njemu.
BIK Prijateljstvo bi moglo da preraste u ljubav.
BLIZANCI Radujete se zajedničkim trenucima.
RAK Obletaće oko vas iz interesa.
LAV Želite da vam posveti više pažnje.
DEVICA Ne birate sredstva da je osvojite.
VAGA Pustite je da dođe do izražaja.
ŠKORPIJA Oboje ste tvrdoglavi – svađe su neminovne.
STRELAC Odlično se razumete.
JARAC Svesni ste da će učiniti sve za vas.
VODOLIJA Pobesnećete jer vas ogovara.
RIBE Neće skrivati svoju naklonost prema vama.

NAJTAČNIJI HOROSKOP

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Color Press Group (@colorpressgroup)

PROČITAJTE I: NAJTAČNIJI horoskop za 2022: Evo šta vam DONOSI naredna godina!

IZVOR: ASTRO ZONA

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN