Svet

7 Aprila, 2022 08:00

Mesečni horoskop: Rakove očekuje poslovni napredak

Mesečni horoskop za sve rođene u znaku Raka je pred vama.

POSAO JE NA PRVOM MESTU

Tokom aprila ćete se fokusirati na svoju karijeru, a vaši najmiliji će to razumeti i neće vam zamerati na tome što im ne posvećujete dovoljno vremena. U maju ćete takođe biti posvećeni radnim obavezama

 U aprilu bi trebalo da se fokusirate na karijeru, a da privatne i porodične teme malo ostavite po strani ako je moguće. Ovo je period kad ćete svojim najmilijima biti najkorisniji tako što ćete staviti akcenat na poslovne uspehe. Finansije su i dalje dobre, s tim što bi pomračenje Sunca 30. aprila moglo negativno da se odrazi na vaš novčanik. To, ipak, nije razlog za brigu već pokazatelj da bi trebalo malo bolje da se organizujete u finansijskom smislu i da se ne razbacujete kad nema potrebe za tim.

MANJI PROBLEMI

Već pomenuto pomračenje Sunca odigraće se u vašoj 11. kući, što znači da bi se neka prijateljstva mogla naći na testu. Trebalo bi da obratite pažnju na uređaje koje koristite, ali i da povedete računa o sumnjivim mejlovima, budući da postoji mogućnost da vam podaci budu ugroženi zbog virusa. Za svaki slučaj, napravite kopiju svih fajlova koji su vam važni, naročito za posao. Pomračenje Sunca uticaće na vaše odnose sa drugim ljudima – to, pored prijatelja, mogu biti roditelji ili partner. Ukoliko imate odraslu decu, ona bi vas mogla opteretiti svojim karijerama, dok bi partner mogao da vas pita za savet u vezi sa zdravljem. Kad smo kod zdravlja, moguće je da ćete imati manje probleme tokom aprila, ali bi situacija trebalo da bude znatno bolja u poslednjoj trećini miseca.

Pixabay

POSLOVNI NAPREDAK

Baš kao i april, i maj će vam biti u znaku poslovnog napretka, naročito nakon što Jupiter 11. maja stigne u vašu 10. kuću. Venera će tada već biti tu, a Mars će im se pridružiti 25. maja. To znači da ćete tokom celog meseca imati šanse za napredak, pa ne treba da se iznenadite ako shvatite da vam je karijera u prvom planu – čak i stvari koje su vam se ranije činile nemogućim sada će biti moguće. Članovi porodice biće vam veliki oslonac i neće vam zamerati što im zbog posla ne posvećujete dovoljno vremena.

SLUŠAJTE ŠESTO ČULO

Pomračenje Meseca 16. maja dogodiće se u vašoj 5. kući, te će se odraziti na vaš odnos sa decom. To ne moraju biti vaša deca, već se situacija može odnositi i na mališane (ali i nešto starije osobe, možda tinejdžere) s kojima ste bliski, bez obzira na to jeste li u krvnom srodstvu ili ne. Finansije bi u maju trebalo da budu dobre, mada bi moglo doći do manje krize oko 4. i 5. maja zbog položaja Urana i Sunca. Postoji mogućnost da ćete tada morati da se udružite sa partnerom kako biste prebrodili manju finansijsku krizu. Krajem meseca ćete se oslanjati na svoju intuiciju kada je reč o finansijama i trošenju zarade. Slušajte svoje šesto čulo i neće biti problema.

Pixabay

LJUBAVNA SLAGALICA

Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati tokom aprila i maja. Rak i ostali znaci:

OVAN Biće vam podrška u komplikovanoj situaciji.

BIK Neće pasti na vaše čari.

BLIZANCI  Biće iznenađen kad vas bolje upozna.

RAK Kad kaže „ne”, to zaista i misli.

LAV Izuzetno mu prija vaše društvo.

DEVICA Dopadate joj se, ali ne zna kako da vam priđe.

VAGA Vreme je za otvorene razgovore.

ŠKORPIJA Prilično je opuštena u vašem društvu.

STRELAC Nije toliko naivan kao što vam se čini.

JARAC Loše ćete se provesti ako mu se zamerite.

VODOLIJA Stavićete joj do znanja da vam se dopada.

RIBE Odlično ćete se dopunjavati u poslu.

Pročitajte:HOROSKOP: Blizance očekuje ljubav, ali i finansijska kriza!

AUTOR: SVET

IZVOR: ASTRO ZONA

FOTO: Pixabay