Svet

22 Maja, 2021 21:00

Mevludin Duvančić otkriva: „Bogdan se BOJI BRAKA! Njegovoj porodici SMETA Ceca!“

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović uživaju u ljubavi, što se i vidi, ali čuveni parapsiholog Mevludin Duvančić, tvrdi da njihova idila neće potrajati. Plus, kaže on, Bogdanova porodica protivi se njegovoj vezi sa Cecom, što će ih dosta kočiti.

Cecina i Bogdanova veza na klimavim nogama!

Ceci će ovo biti jedna od najistrajnijih veza. Treba da se čuva ljudi s kojima radi, biće izložena pritisku sa njihove strane. Dečko s kojim je sada, najpozitivniji je i najpožrtvovaniji prema njoj od svih prethodnih momaka – kaže za Svet Mevludin Duvančić i dodaje:

On ima ozbiljne planove sa njom, ali ima i neku dozu nesigurnosti kada je ona u pitanju. Želi da budu skupa, da se ta veza nastavi, želi čak i zajednički život, ali plaši se i nesiguran je. Možda se tako oseća i zbog prethodnog braka. Ceci će ovo biti jedna od najboljih veza, planiraju oni i da se uzmu, ali neće doći do toga. Vrlo teško će opstati, biće smetnji i od strane njegove familije koja će ih kočiti, jer oni nisu za tu vezu. Uz to, Bogdan ima strah od braka i zajedničkog života – zaključio je on.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

S druge strane, Cecini bliski prijatelji tvrde suprotno:

-Ona nikad nije bila srećnija. Bogdan je kvalitetan i dobar čovek, super funkcionišu. Veljko i Anastasija su ga sjajno prihvatili, kao i ostatak porodice. Razlika od 10 godina se i ne primećuje, stalno su zajedno, Bogdan je sa bivšom ženom je u sjajnim odnosima zbog ćerke, nema tu nikakvog konflikata. Bogdanova ćerka Iskra obožava Cecu, često je kod nje u kući i stalno je negde vode zajedno, a Ceca po prvi put nema problem da dečka vodi svuda sa sobom. Ranije je uvek pazila da je neko ne vidi, ne slika, da se nešto ne priča, sada je opuštena, sigurna u Bogdanovu ljubav i veruje da će ova veza opstati.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

Podsetimo, Bogdanov otac i poznat sportista Miloš Srejović, ugostio Cecu u Kragujevcu i priznao:

Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu. Za njihovu vezu sam saznao iz novina.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ