Scandal

26 Novembra, 2020 22:00

Mihajlo BESAN na Ildu! ZARATILI oko Šabanove kuće u Krčedinu!

Mihajlo i Ilda Šaulić zaratili su oko Šabanove vikendice u Krčedinu!

Mihajlo napao sestru: „Kako si mogla to da mi uradiš, ja sam želeo tatinu vikendicu!“

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Ilda je bila brža, pa je, znajući da je Krčedin postao luksuzna oaza za odmor i opuštanje, sredila kuću po svom ukusu, međutim, to je isto želeo i Mihajlo, tako da je došlo do žestoke svađe!

– Ilda je još letos angažovala ljude i sve je preuredila po poslednjim trendovima za vikend kućice i mesta za odmor kraj reke. Zaista je u vikendici napravila raj za porodične odmore i sve češće ide tamo da se opušta, međutim, Mihajlo se jako ljuti zbog toga – priča nam izvor i objašnjava:

– Napao je Ildu da je on želeo tu vikendicu i da nije fer što je ona to sve sama sredila. On je sanjao da se sklanja tamo kraj Dunava i da uživa kao pokojni Šaban, sam sa društvom uz dobro vino i klopu ili sa devojkama. Baš mu je bilo krivo jer je shvatio da Ilda tu kuću hoće samo za sebe, međutim, nije ona takva. Rekla mu je da je ona to sredila za celu porodicu i da je zamislila da se tamo svi okupljaju kako bi čuvali uspomenu na Šabana koji je dušu utkao u to mesto kraj reke. I nakon toga se i Mihajlo smirio, shvatio je da Ilda hoće samo najbolje za sve Šauliće i da nikad ne bi otela nešto samo za sebe – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ RAJKO RISTIĆ