Svet

January 13, 2022 15:58

By

Mihajlo Šaulić postao KONZUL u Švajcarskoj, ali ocu Šabanu nije ispunio JEDINU ŽELJU!

Šaban Šaulić umro je sa nespunjenom željom da oženi sina Mihajla, ali da je legendarni pevač sada živ, srce bi mu bilo puno. Naime, njegov sin je  imenovan je za generalnog konzula Srbije u Cirhu, a zvanična internet stranica konzulata u Švajcarskoj, objavila njegovu sliku i biografiju.

Mihajlo Šaulić postao KONZUL u Švajcarskoj!

Pre ove funkcije Mihajlo Šaulić bio je zamenik direktora Sektora za razvoj i informacione tehnologije u RFZO, a neko vreme i savetnik direktora. Prošle godine završio je master studije na Geoekonomskom fakultetu u Beogradu, a pre toga diplomirao ekonomiju na  Bakingemskom univerzitetu u Londonu.

saban saulic

Bojan Vuković

Mnogi se sećaju da se u medijima pisalo da je od 2008. do 2013. Mihajlo bio šef kabineta ministra za infrastrukturu i energetiku, a mediji su pisali da je na tu poziciju navodno došao uz pomoć Šabanovog prijatelja Milutina Mrkonjića. Šaban i Mrka su bili dobri, a pevač ga je i upoznao sa Anom Bekutom ne sluteći tada da će tu buknuti velika ljubav.

Kad je Mrka napustio ministarsku fotelju i Mihajlo je ostao bez posla. Tada se u medijima spekulisalo da su Šaban i Ana Bekuta prekinuli prijateljstvo jer Mrka navodno nije ispunio obećanje da će Mihajla zaposliti za stalno, pa je mladić ostao bez posla kada je Mrka otišao sa funkcije, a zakon o zabrani zapošljavanja u javnim preduzećima stupio na snagu.

PROČITAJTE I… Počinje SUĐENJE za smrt Šabana Šaulića!

FOTO: RAJKO RISTIĆ